streda 23. decembra 2015

Keramický džbán

Hledáte dzban keramicky ? Keramický džbán uchová nápoj teplý či studený po velmi. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalogu nemáme podrobnější informace o dzban keramicky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Ideální objem pro příležitost skočit si přes ulici pro pivo a vychutnat si ho doma sám nebo s přáteli.

Džbány o objemu cca l lze použít třeba k servírování vína. Větší džbány (o objemu cca až l) naopak potěší milovníky piva, pro které je keramický džbán. Antická biela farba s patinou, jemný svetlý vzor. Vhodný aj ako váza na kvety alebo ako dekorácia.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů keramický džbán. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Predám veľký keramický džbán zdobený hnedou oblievanou glazúrou, objem litra, výška 24cm, značený Ditmar Urbach. Starožitné keramické Džbány , džbánky.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Krásný kameninový džbán na 3l piva Na ozdobu nebo pro odnos piv z hospody domů. Kromě toho, že bude skvělou . Tradiční český výrobek z dílny Keramika Krumvíř. Doprava zdarma od 9Kč.


Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce . Doveďte svoje stolovanie k dokonalosti a kúpte si tento štýlový keramický džbán v matne sivom prevedení! Džbánok je naozaj krásny minimalistický kúsok, ktorý . Templářský džbán keramický na víno, ucho pro odnos, zúžení zobáček pro snadnější nalévání vína, reliéf loga Templářské sklepy Čejkovice. Džbán velký keramický - džbán , jenž může být pěknou dekorací i vázou na květiny.


Také džbán můžete použít na podávání piva, mléka, vody atd. Vychutnejte si pohodu při snídani s keramickým ručně malovaným džbánem v rustikálním stylu z kolekce . KERAMICKÝ PRVOREPUBLIKOVÝ DŽBÁN. Velice originální džbán ve tvaru kohouta, který nejen zaujme svým vzhledem, ale bude také i velmi funkčním doplňkem v kuchyni kteréhokoliv stylu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky