nedeľa 20. decembra 2015

Blum zasuvky

BLUM výsuvné systémy na predaj. TANDEMBOX je zásuvkový systém so skrytým vedením pre kovové zásuvkové skrinky a výsuvy a je mimoriadne všestranný. Výrobce kování firma Blum vyrábí kování pro výklopy, výsuvy a zásuvky , závěsy a systémy vnitřního členění pro zásuvky.


Blum Vnútorná zásuvka TANDEMBOX antaro D KOMPLET. Vlastnosti produktu:- výška: 2mm D- Dĺžka: 45 5mm- Hmotnosť: až kg- možnosť . Kontaktujte nás v prípade záujmu o výsuvy Tandembox Antaro tých variánt ktoré nenájdete v tejto kategórii, prípadne si poskladajte zásuvku Tandembox .

Zásuvkové výsuvy Blum Antaro sú komplexné výsuvy pre zásuvky do moderných kuchynských liniek pre 21. Výsuvy Blum Antaro ponúkame vo . Antaro je komletný zásuvkový systém so spôsob otvárania zásuvky spôsobom PUSH. Slúži na ohraničenie vysokých zásuviek. Uchytáva sa na dvierka a na zadné uchytenie. Systém zásuvky TANDEMBOX antaro, od prestížneho rakúskeho výrobcu Blum kompletná sada bočníc s uchytením čela a chrbta výšky M, krytkami.


Blum a jeho řešení kování pro dřevěné zásuvky. Produkt ponúkame vo viacerých veľkostiach.

Nižšie si môžete vybrať z ponuky. Již měsíců montujeme do našeho nábytku nové zásuvky s názvem . Kompletní set pro zásuvku. Výška M - 96mm (bočnice 83mm). Barevné provedení setu šedá nebo bílá.


Meno Blum je synonymom pre inovácie, angažovaných spolupracovníkov a presvedčivé výrobky. Julius Blum svoju firmu a vyprodukoval . Kuchyňské organizéry a vnitřní vybavení do zásuvek Blum pořiďte za akční ceny. Stačí krátke ťuknutie na čelo alebo ľahké potiahnutie za úchytku a zásuvky či výsuvy sa otvárajú akoby samy od seba. Pritom je úplne jedno, ako a na ktorom . SERVO DRIVE otvírání pro zásuvky elektrickým pohonem ( Blum ). SERVO-DRIVE je otvírání s elektrickým pohonem pro zásuvky a výsuvy Blum Tandembox . Skrytý plnovýsuv TANDEM, s technológiou BLUMOTION - s tlmením,.


Sada zásuvky , Blum Tandembox antaro, with Blumotion cabinet rail, system height K, drawer side height 1mm - objednávka z obchod Häfele Česká . Plnovýsuvné zásuvky Blum. Součástí našeho výrobního programu je i výroba skleněný bočnic moderních typů zásuvek TANDEMBOX od firmy Blum. Bočnice jsou vyrobeny ze specialního.

Blum TANDEM plus BLUMOTION skryté, tlumené vodicí výsuvy pro dřevěnou. Blum je značka nábytkového kovania, ktorá zahŕňa v sebe prakticky väčšinu. Blumu, alebo zásuvky s tlmením nejakej inej značky, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky