streda 2. decembra 2015

Vintage poličky

Police a poličky vintage štýl dodajú vášmu domovu šmrnc a štýl. Všetky dizajnovky máme skladom. EUR Sada bielych nástenných poličiek Intertrade Landwoo. Polica na stenu - ks sada - retro dizajn - biela.


Nástěnná polička z masivního dubového dřeva Javorina . Inzeráty vintage policka.

Bezplatná inzercia, vintage policka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nábytok vintage na Bazar. Nejlevnější police a poličky vintage styl dodají vašemu domovu šmrnc a styl.


Všechny designovky máme skladem. Velký výběr typů a velikostí. Stylový nábytek pro váš útulný domov. Vintage police a regály ze dřeva nebo kovu.

Drobné dekorace na postavení v retro a vintage stylu - ozdobte si i Vaše stolování a rozjasněte Vaše bydlení do postmoderna. Balíček doručíme za Kč, a při . Veľoobchod KMG-art Košice má vo svojej ponuke darčeky a darčekové predmety , bytové doplnky, obrazy a dekorácie. Vidiecky štýl, vintage francúzsky, provensálsky i Shabby Chic nábytok, bytový textil, do kuchyne, záhrady. XL Trojposchodové sprchové poličky , ks, kovové.


Charakteristickým znakom vintage nábytku je štýlová patina doplená o . Material drevo, farba Pure White by Annie Sloan, Farba Olive pri. Domů Zboží Hledání zboží: retro polička. GREY WOOD - Polička z dreva 98x25cm, palisander. OLDTIME - Polička s vintage dizajnom. Obdivujete francúzsky vidiek a doplnky v provensálskom štýle?


Kč Doba dostupnosti: dny. Copyright by vintage -dekoracie. Vybavení koupelen z doplňků nerez nebo keramika bronz a chrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky