streda 23. decembra 2015

Luxusny zapalovac

Kolekcia Guilloche 0je dostupná tiež v rade príslušenstva. Veríme, že zapaľovač minijet už nieje potrebné predstavovať, v zlatej povrchovej úprave odhaľuje . Jeho luxusné kovové antireflexné prevedenie v maskáčovej farbe zaujme každého kto ho uvidí. Krásny kovový plazmový zapaľovač v darčekovom balení, ktoré obsahuje zapaľovač spolu s USB káblikom na dobíjanie.


Zapaľovač sa aktivuje stlačením . Lizard luxusný zapaľovač piezo plniteľný.

Od 9€ 7€ s DPH. Od 4€ 9€ s DPH. Plazmový zapaľovač Blue matt patrí do skupiny tzv. Double Arc, takže vyšľahne dva blesky, ktoré sa uprostred krížia! Možnost gravírovania Vašeho textu alebo . Inzeráty luxusny zapalovac.


Bezplatná inzercia, luxusny zapalovac predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Dupont je svetoznámy výrobca zapaľovačov, zberateľských pier, kabeliek a iných kožených doplnkov, parfémov a cigariet.

Aj napriek svojmu obsahu hodinky pôsobia veľmi elegantne a luxusne. Krásny a luxusný značkový zapaľovač HONEST má logo vyrazené na koženom púzdre ale aj na zapaľovači. Luxusné doplnky vyrába už od r. Piezoelektrický zapaľovač je prešitý bledou niťou . LED svetlom značky BMW druhy, Mercedes Benz, Bentley, Porsche a . Metalicky modrý luxusný zapaľovač v kovovom prevedení je dodávaný v darčekovom balení. Do zapaľovača nemusíte dopĺňať žiadne látky, stačí len pripojiť na . Opatrený indikátorom množstva náplne, možno plniť . FERN kovový luxusný zapaľovač , strieborný. Kovový plynový zapaľovač plniteľný s piezo zapaľovaním a plameňom odolným proti vetru.


Podrobné informácie k produktu. Názov: Hardy luxusný zapaľovač piezo plniteľný strieborná farba: Strieborná Povinný násobok: 1. Kategória: Dekorácie, sviečky, zapalovače. USB zapaľovač je luxusný elektronický zapaľovač , ktorý sa nabíja cez USB port počítača a nie je tak potrebný plyn ani benzín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky