štvrtok 31. decembra 2015

Dvojhriadeľový odšťavovač

Dvojhriadeľové odšťavovače majú maximálnu výťažnosť aj na listovej zelenine a bylinách. Nízke otáčky zabezpečujú kvalitnú šťavu, ktorá obsahuje viac . Dvojhriadeľový odšťavovač z nerezovej ocele s CE certifikáciou pre komerčné využívanie v . Ponúkame dvojhriadeľové odšťavovače z celého sveta s maximálnou výťažnosťou. Vďaka odšťavovačom s dvomi hriadeľmi nedochádza k stratám enzýmov a . Nádoba na šťavu a hriadeľ obsahujú silné . Podobne ako jednošnekové odšťavovače, taktiež dvojhriadeľové odšťavovače používajú technológiu studeného lisovania, aby šetrne vylisovali šťavu.


Legendárna kvalita a výkon a odolná konštrukcia z nerezovej ocele. Už nehledajte - najnovšie dvojhriadeľový odšťavovač Yden prekvapí špičkovou . Odšťavovač Yden TG10 Hledáte ten najlepší odšťavovač na trhu? Na čo sú vhodné: šnekové odšťavovače sú výborné na odšťavovanie ovocia, aj mäkkého (na čo sa nehodia dvojhriadeľové odšťavovače ), . Na základe vlastných dlhoročných skúseností a po zhodnotení testov doporučujeme šnekový odšťavovač OMEGA, model SANA 70 alebo dvojhriadeľový.


Dopřávejte s vitamíny v té nejšťavnatější . Jedná sa o dvojhriadeľový odšťavovač , ktorý zároveň produkuje najkvalitnejšiu šťavu spomedzi ostatných druhov. Ak ste už niekedy používali odstredivý odšťavovač , potom aj jednohriadeľový ( šnekový) prístroj Vám bude pripadať pomalý, dvojhriadeľový však ešte pomalší. Kvalitný dvojhriadeľový odšťavovač Omega TWN 32R pre všetky druhy ovocia a zeleniny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky