pondelok 7. decembra 2015

Sifón na umývačku riadu

Dodatočné informácie: Druh: fľaškový sifón. Iné: tanier Ø mm, univerzálny ventil z nerezovej ocele, viečko na ventil. Sifón pračkový podomietkový chróm. Pre pripojenie práčky, umývačky. T-7DN- Drezový U sifón s prípojkou pre umývačku riadu - nerezová mriežka.


Ponúka jednoduché čistenie a údržbu a optimálne využitie priestoru pod drezom.

Odtok má štandardné rozmery s . Umývačka riadu : Pri jej výbere venujte pozornosť dôležitým aspektom. Umývačka sa pripája na vodu a odpad - drezový sifón , pomocou . Myslel som ze má ustit do sifonu. Chcem si kúpiť umývačku riadu , lenže manžel teraz nie je doma a nemá.


Spolocny odpad aj voda v kuchyni (drez, umyvacka riadu ). Prívod vody za umývačkou riadu. U vysoko uloženej prípojky je to ešte horšie, pretože sifón , nech je akokoľvek variabilný, tam proste nedáte.

Geberit - Práčky a umývačky riadu. Podomietková zápachová uzávierka pre práčky a umývačky riadu , . Plastový chrómový sifón s nasledovnými parametrami: plastový. Obsahuje privzdušňovací ventil pre . Pri prerábke by ste mali rátať s tým, že umývačky riadu , pračky, sušičky potrebujú . Odpad pre umývačku na riad - fľaškový sifón.


Montáž by mala prebiehať v súlade s platnými miestnymi predpismi týkajúcimi sa stavebných a inštalačných . Keď používate umývačku riadu , dbajte na nasledujúce upozornenia. Tento spotrebič je určený len na. Pred pripojením vypúšťacej hadice k sifónu umývadla odstráňte. Používajte len špecifickú soľ pre umývačky riadu. Prohlédněte si sekci Armatúry a. Priestorovo úsporný drezový sifón s prípojkou pre práčku alebo umývačku riadu a pre úsporu miesta pod umývadlom.


S nastavitelným výstupom Vývod . S prípojkou pre práčku alebo umývačku riadu. SPODNÁ SKRINKA od 4mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky