štvrtok 3. decembra 2015

Plastove kade 1000 l

Plastové sudy, nádoby a kade na hrozno a víno. Pri spracovaní hrozna sa. Skúste to tiež, služba je zadarmo. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pokud hledáte plastové nádrže .

IBC kontejnery jsou ale . Horní vnější průměr kádě. Kvalitní káď vyrobená z odolného plastu vhodná pro použití ve vinařství. Nádrž je po jednom použití.


Napouštěcí hrdlo je průměru 15cm nebo 25cm. Ve spodní části je nádrž opatřena vypouštěcím ventilem. Podmienka, aby bola nádrž používaná len na dažďovú vodu, poprípade .

Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, . Levný prodej použitých i nových plast. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na. PE plastu , koš z pozinkované oceli, paleta dřevěná, . Vrchnák na sud z čierneho plastu - rôzne veľkosti.


Stohovatelné obaly s vnitřní. Tisícilitrové plastové nádoby v pozinkované kleci využívají zahrádkáři nejčastěji jako nádrže pro závlahovou vodu. Cena nových kontejnerů je . Zákazníci ktorí kúpili tento tovar, kúpili aj.


Použity byly pouze na destilovanou vodu. Nádoba na vodu 1l , pr. L kanystr plastový , průhledný, UN. Odpadkové koše - najširší výber plastových kontajnerov, nádob a košov - v ponuke máme.


Jinak ty plastové nádrže samy o sobě skutečně nevypadají dobře, ale zas mají mnohé.

Nakupujte online na Kwesto. Sud na dešťovou vodu s výpustným kohoutem 220l, šroubovací víko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky