štvrtok 17. decembra 2015

Postel ako skrina

Posteľ , ktorá sa cez deň tvári ako bežná skriňa alebo komoda a večer sa premení na plnohodnotné lôžko na spanie? Vďaka kreatívnym dizajnérom, ktorí myslia . Zložená posteľ vyzerá ako bežná skriňa. Do sklápacích postelí ponúkame aj matrace rôznych . Máte malý byt a nezmestí sa Vám do neho všetok nábytok?

Vyriešte problém s nedostatkom priestoru v byte so sklápacími posteľami. Počas dňa posteľ skryjete. Postele sú na nerozoznanie od skrine.


Môžeme ich nazývať - sklápacie postele , sklopné postele , výklopné postele , vyklápacie postele alebo vstavané postele ! Alebo to skúste inak a držte sa pritom overeného postupu – všetko, čo zaberá miesto, treba hodiť do skrine. Prečo by posteľ mala byť výnimkou . Sklopné či sklápacie postele , rovnako aj tie rozkladacie, sa postarajú o.

Jedným z mnohých prvkov detskej zostavy BUMERANG skrina BR-BUMERANG skrina BR-zo. Snívajte sny v novej trendovej spálni. Sklápacia posteľ Bumerang Farba úchytiek: Červená. Spálňový komplet GABRIELA v trendovom farebnom prevedení dub sonoma a biela.


Túžite po kvalitnej posteli, veľkej skrini či štýlových nočných stolíkoch? Elegantná spálňová zostava VALERIA splní očakávania každej rodiny. Moderné drevené, čalúnené a rozkladacie postele , kvalitné matrace a rošty, exkluzívne skrine a nočné stolíky.


Slovenský výrobca Wood Service Group. Zariadenie do spálne pre lepší spánok. Nábytok ako postele , matrace, skrine a komody či doplnky ako posteľné obliečky, osvetlenie a zrkadlá zakúpite on-line. Celú jednu stenu spálne tvorí vstavaná skriňa. Vysoká posteľ bola snom pani Inky a získala ju použitím dvoch vrstiev matracov.


Snímka: Lukáš Hausenblas. Sektorová spálňová zostava VERA - je kombinácia moderného dizajnu a trendov vo výrobe. Možnosť výberu z extrémne priestranného šatníka, komody a.

FELICITA spálňová zostava - štýlová spálňová zostava v kombinácií dvoch farieb, at. Grandson - súčasťou spálňovej zostavy je skriňa 5. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police,. Zvlášť v spálni šatníková skriňa , nočné stolíky a posteľ tvoria alfu a omegu.


Luxusná 2DV šatníková skriňa s posuvnými dverami určite poteší veľké, ale aj malé parádnice. V zrkadle s ozdobným rámom sa môžu vykrúcať kedykoľvek budú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky