pondelok 7. decembra 2015

Kovový regál akcia

Regal kovovy - Vyhľadávanie na Heureka. Kovový zásuvný regál na veľké. Výšku police možno nastaviť podľa . Skrutkované celokovové regály vynikajú vysokou úrovňou variability v rozmiestnení políc.


Montáž pomocou skrutiek umožňuje aj spájanie regálov do radov.

Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže. Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď.


Mahagón masív, antik biela, police, 53x150x36. Regále a poličky 1výrobkov. Policový regál so šikmými policami.

Pevnosť políc a samotnej konštrukcie regálov do značnej miery závisí od materiálov použitých pri ich výrobe. Povrchová úprava zasa musí zabezpečovať odolnosť kovových častí pred koróziou ale aj estetický vzhľad. Nechajte sa inšpirovať u nás na Westwing, teraz v zľave do ! Poschodový kovový regál s tromi policami nájde univerzálne využitie v každej domácnosti. MERCATOR sú štandardne skladom v Bratislave.


Nábytok zo železa je plný. Oficiálne stránky Rady pre vysielanie a retransmisiu. Nadčasový regál TABLO Rvhodný do každej modernej pracovne či študentskej izby.


Viacúčelový regál STIGEN. Akou farbou natrieť kovovú kovový regál alebo policu? Do tejto kategórie sme zaradili farby, ktoré sú vhodné pre natieranie regálov a políc. Horúčavy a silné slnečné žiarenie vedú k rôznym kolapsom, akými sú zvýšená teplota, závraty, či zvracanie. Objednávka Položiek: Cena: Sk.


Dopyt Položiek: Cena: Sk. Veľký výber drevených a kovových regálov na víno, veľa druhov povrchových úprav.

ALENA AKCIA - Môj domov NOVINKA . Drevený regál na víno je dekoratívny prvok každej domácnosti. Februárová akcia HAUS Seman na regál , výsávač, olejový kompresor a teplovzdušnú pištoľ. CENA 1EUR Krisztina B. Nádherný kovový regál , vhodný do vidiecky ladených interiérov a exteriérov.


Ukotvenie do stien dvoma skrutkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky