utorok 1. decembra 2015

Kovový regál na topánky

Tento artikel je k dispozícií iba ONLINE. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Amazing Shoe Rack regál.


Realita v domácnostiach mnohých dám - topánok stále pribúda, ale kam s nimi. Botník (skrinka na topánky ) - Decodom - Rio - 1N.

Vhodný ako do domácností, . Naša ponuka regálov na topánky. Zvoľte si z našej širokej ponuky drevených a kovových botníkov rôznych farieb a veľkostí. Vyrobený - kvalitne z pochromovanej ocele. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv.


Jednoduché stojany na topánky do chodby. Vybavte chodbu, halu či predsieň stojanom na topánky , oblečenie a klobúky.

Ponúkame skrinky na topánky do predsiene v najrôznejších tvaroch. Konštrukciu stojanu tvoria pochrómované rúrky a tri koše na zavesenie obuvi. Originálny stupňový regál na topánky. Do svojej predsiene či chodby si zakúpte praktický botník či skrinku na topánky a váš problém je definitívne zažehnaný.


Aj internetový obchod MôjNábytok. Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál pomocou svorky priskrutkovať k stene. Položky až z celkem. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Skrinka na topánky so štyrmi priehradkami, farba dub sonoma.


Praktický a funkčný regál na topánky Artex SPA Elegant dodá vašej predsieni nádych elegancie. Je kombináciou kovových bočníc a úložnej časti, ktorá je pre . Kovové pojazdy v zásuvke. KARPATER skrinka na topánky , dub sonoma.


LT dve farby na výber, kovové úchyty. Je vyrobený zo stabilných kovových trubiek a bočnicových spojníc pre rýchle a .

Ultraľahký regál na obuv, ktorý vám umožní pohodlne skladovať až párov. Zvislé tyče z umelej hmoty, vodorovné z kovových rúriek. Skrinky na topánky sme rozdelili do podkategórii úzke a široké botníky.


Regál na topánky UH 3pol.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky