piatok 4. decembra 2015

Dema 20

Jednoduchý dámsky horský bicykel DEMA Ecco Lady 1. Kto má rád bicyklovanie, zamiluje si aj tento bicykel. V ponuke najnovšie najkrajšie detské bicykle 20. DEMA je slovenská, léty prověřená značka kvalitních dospělých i dětských kol. Přijďte si kola DEMA vyzkoušet k nám na prodejnu do .

Je vybavený kontrou s protišľapacou brzdou v zadnom kolese. Rám DEMA Aggy Hi-Ten Steel . Dema RACER SF black-blue- green. Dema Vega 6sp Dětské kolo v moderním designu s velikostí kol. DEMA BICYCLES je slovenská, léty prověřená značka kvalitních dospělých i . A připravený pro vás máme také servis.


Na cyklistickém trhu jsme již více než let.

Nabídnout Vám můžeme jízdní kola značky Dema , 4Ever, Amulet, Giant, . Predám detský bicykel Dema , veľkosť kolies 20. Používaný pravidelne, ale určite ešte poslúži. Minulý rok na jeseň menené brzdové lanká, reťaz . Predám málo používaný dievčenský bicykel Dema Aggy s prehadzovačkou vo veľ. Detský bicykel DEMA AGGY je vhodný pre deti od – rokov (1– 1cm). Bicykel je v červenom prevedení s farebným sedlom EXTEND Junior.


DEMA je kvalitní značka vyrábějící širokou škálu jízdních, krosových, horských a dětských kol. Descobreix el teu univers jove! DEMA Junior Active Hi-Ten DEMA Hi-Ten Junior EXTEND V-Brake 8EXTEND Kid (38t) THUN GO(A)L KMC Z4XR-IBlack. Vidlice: DEMA Aggy Rigid Fork. Radenie Shimano, V-Break brzdy, ideálny do mestského prostredia . Prezri si u nás dema a porovnaj ceny v 10.


Specialista na dětská kola, kvalitní a osvědčená značka. Popis: Prodám dětské kolo Dema,kolo je v dobrém stavu. Pilgrimage etnofoor -1.

Alle boeken van Dema Stel een vraag over dit boek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky