piatok 20. októbra 2017

Suprava nozov

Súprava farebných nožov značky Pierre Cardin sa stane vo vašej kuchyni nielen funkčným, ale tiež štýlovým doplnkom. Sada obsahuje všetky základné nože, . LAMNN01ow:49pt:cdn. BERH30ow:46pt:cdn.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

Vyberajte si Kuchynské nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na . Súprava nožov na zeleninu 6-dielna s polypropylénovými rukoväťami. Na potraviny sa musí pekne zostra. Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. TESCOMA je samozrejmosťou.


Sada nožov OKRAJ má elegantný a moderný vzhľad. Súpravy nožov Fiskars Vám budú skvelo slúžiť dlhé roky. Súpravy kuchynských nožov , stojany na nože, profesionálne kuchynské súpravy nožov v uzamykateľných kufríkoch.

Na všetko je doprava zadarmo na . Sada samoostriacich nožov na krájanie, sekanie a odkosťovanie. LUX-TOOLS súprava univerzálnych nožov sa obzvlášť dobre hodí k rezaniu kartónu, papiera, penovej gumy a podobných materiálov. Súprava pozostáva z kuchárskeho noža veľkého, kuchárskeho noža malého, . Ideálna na spracovávanie zeleniny a drobné kuchynské úkony . Na delikátnej syrovej mise si najlepšie pochutnáte s tým správnym príborom. Ako napríklad s touto súpravou kvalitných nožov na syr. Go cook súprava nožov v stojane.


Položka bola pridaná do vášho nákupného zoznamu. Akciová súprava nožov s dvojstupňovou brúskou 3-dielna Classic,. Súprava celokovaných nožov 3-dielna s rukoväťami vyrobenými z plastu spracovávaného za veľmi vysokej teploty. Stacionárne náradie a dielenské stroje. Popis: Súprava v plastovej otvárateľnej krabičke obsahuje tri nože rôznej veľkosti z vymeniteľnými čepielkami a 10ks . Materiál čepelí nožov je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele typu 420.


Limitovaná edícia Farebných dvojičiek Súprava vreckového noža mm obsahujúceho funkcií a praktického noža na paradajky s dĺžkou čepele cm. Nože v púzdre sú vyrobené.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky