piatok 27. októbra 2017

Silikon akryl

Tmelenie titan-zinkových parapetov a muriva. V domácnosti, na chalupě nebo v garáži je stále co opravovat. A každý ví, že základem úspěchu jsou šikovné ruce a hlavně správný materiál. Silikón a akryl nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Univerzálny, trvalo elastický, prelakovateľný silikónakrylový tmel.

Jednosložkový těsnící spárovací tmel, na bázi akrylátové disperze. Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, plasticko-elastický spoj. SELENA Tytan Professional silikon - akryl tmel do kuchyní a koupelen 310g transparentní.


Je určený ako elastické tesnenie . Pre interiéry a exteriéry. Opravy trhlín a prasklín v omietke, murive, dreve, betóne. Na vyplnenie rôznych typov prasklín, škár alebo trhlín v starších stavbách či novostavbách sa v súčasnosti používajú najmä tmely a silikóny.


Silikon a akryl koupit o objednat u OBI.

Den Braven silikon akryl tmel bílý 310ml. Nemůžeme se ale shodnout, zda na venkovní zatěsnění spáry mezi rámem a zdí použít klasickej silikon , akryl , nebo speciální akrylo-štukový . Tmel k přímému použití určený pro ekonomické tmelení míst vyžadujících odolnost vůči plísni. Farba: transparentná, pred vytvrdnutím biela - bez rozpúšťadiel, antikorózny - veľmi ľahko sa nanáša - pretierateľný akrylátovými a disperznými . Kuchyňské náčiní od německé společnosti Fackelmann, která je jedním z nějvětších dodavatelů domácích potřeb a koupelnového nábytku nejen v Německu,. SIGA PRO silikon akryl 310ml.


Zřejmě byl smazán nebo se změnila jeho URL . Aby na to chytila farba aj keď . Email se svýšenou odolností vůči UV záření je určen k vodotěsným nátěrům stěn vodních nádrží, silážních jímek a plaveckých bazénů, též pro povrchovou . Bisil je speciální jednosložková silikon – akrylátová barva, která je atestována pro trvalý styk s pitnou vodou, poživatinami i na úpravu dětských hraček. KLIK SILIKÓN - AKRYL - jednozložkový pružný pretierateľný tmel (po hod.), s protiplesňovou prísadou, bez zápachu. Transparentná varianta má po vytlačení . Univerzální, trvale elastický, přelakovatelný silikon akrylový tmel vhodný pro vnitřní a venkovní použití.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky