pondelok 9. októbra 2017

Kavovar san marino

Mám zájem o další informace k . V gastronomických prevádzkach je správná voľba profi kávovaru veľmi dôležitá. Predaj a ponuka profesionálnych kávovarov a presovačov musí spĺňat vysoké . Popis: Nový kávovar, pouze vystavený na prodejně. Predám kávovar LA SAN MARCO 1E-Sprint, dvojpákový, antracit, kupovaný.

Predám profesionálny kávovar La Pavoni vo veľmi dobrom stave s. Bezplatná inzercia, profesionalny kavovar predaj a inzercia. PREDAM ZACHOVALY FUNKCNY KAVOVAR SAN MARINO DVOJPAKOVY. CISTENIE,VYMENA TESNENI,NOVE . Náhradní díly jsou rozděleny do sestav.


Dle výkresů sestavy můžete vybrat konkrétní náhradní díl. Vyberte požadovanou sestavu v menu: vodoznak 1 . Provádíme servis a montáž profesionálních kávovarů a kávomlýnků všech typů a značek, jako např.

Našimi rukami prešlo obrovské množstvo strojov tých . K vybaveniu patrí aj hriankovač, chladnička, kávovar a rýchlovarná kanvica. Našiel som tam vyhorenú riadiacu dosku, ale tú . Ku kávovaru mám jednu páku s jednovýpusťou. Adresa ubytovania je Kardinala Alojzija. Ponúka všetky služby a zázemie pre príjemné kempovanie. San Marino typ Lisa od CMA.


Kavovar - presovač Levně zn. Vhodný pro restaurace,kavarnu. Dále v mobil homu SAT TV, mikrovlná trouba, kávovar , lednice atd. Závěrečný úklid provádí klient sám nebo . SAT-TV, mikrovlnnou troubu, kávovar. Dopřejte si výbornou kávu v pohodlí domova díky kávovarům Philips.


Kávovary s mlýnkem, pákové i na kapsle. Servis a predaj kávovaroch. Káva silně pražená (espresso).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky