utorok 11. júna 2019

Nabytok masiv dub

Pohľad na moderný dubový nábytok prezrádza jeho štýlovo-čistý dizajn. Dubový nábytok z masívu je nadčasový, pevný a elegantný pre váš znamenitý interiér. Jedálenský stôl a prémiové stoličky (pre až osôb dub masív). Dub lakovaný, dub olejovaný - Firma SOSNA sro, partner pre výrobu nábytku , nabytok , masívne drevo - nábytok borovica drevo dub masív , postele, skrine. Slovenský výrobca nábytku z kvalitného masívu.


Každý kus nábytku z Javoriny je ručne opracovaný unikát.

Európsky dub a americký čierny orech. Kolekcia dubového sedacieho nábytku vhodného do interiérov domov, zimných záhra ako i do exteriéru zastrešených terás. Masívny dub je povrchovo . TEXPOL POSTEĽ Petra 160x2dub masív empty.


Krásna kvalitná manželská posteľ PETRA s rovným čelom pri nohách. Charakteristickým znakom postele . To pravé riešenie pre Vaše bývanie. Nábytok vyrobený z masívneho dreva na Asko.

Všetky kategórie dreveného nábytku z masívu sú dostupné ako prírodná borovica, alebo morené na odtiene dub , jelša, orech a čerešňa, všetko ošetrené. Dub , javor, breza alebo buk sú obľúbenými druhmi dreva na jeho výrobu. Vyrábíme kvalitní nábytek z masivu , ortopedické matrace, rošty, postele, komody, křesla, stoly a nábytek na zakázku. Predám nový záhradný nábytok z masívu ( dub , topoľ, smrek).


Luxusní dřevěná masivní postel SOFIA, provedení dub cink, povrchová úprava . Dubová posteľ Calinda vychádza konštrukčne z bukovej rady našich postelí. Dominantou postele je mierne zaoblené hlavové čelo, ktoré je zvýšené na 1cm. Predaj nábytku z masívu ( dub , buk, borovica).


Usteľte si pohodlne a kvalitne! Navštívte náš e-shop, kde nájdete štýlové a nadčasové postele z masívu podľa vašich želaní v rôznych dizajnoch. Poschodová posteľ 180x80cm s úložným priestorom borovica masív DUB.


Dostupné farby:- Prírodné lakované- biela-Jelša- Dub -Buk-Orech . LK1– BUKOVÁ POSTEĽ – MASIV – BUK. QUEEN - jedálenská stolička, dub masív , pravá koža (Zľavy) - Zľavy a dopredaje dopredaj skladových zásob - dopredaj modelu, tovar v absolútne perfektnom . Drevený sektorový nábytok je vyrobený z prírodného masívneho dreva. Môžeme ich kľudne nazvať aj luxusné obývacie steny.


Našli sme Obývačkový nábytok z masívu vo viacerých internetových obchodoch.

Nie sú žiadne produkty zhodujúce sa s výberom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky