štvrtok 6. júna 2019

Pod vrskami

Pod Vŕškami na vás čaká moderné bývanie v mestskej štvrti obkloopenej čarovnou prírodou Malých Karpát. Pomôžeme vám nájsť si nový domov v ideálnej . Pred deviatimi rokmi ohlásená nová štvrť Pod vŕškami v Záhorskej Bystrici mala na vyše hektároch ubytovať zhruba tritisíc ľudí. Projekt ponúka pozemky na individuálnu výstavbu i priestranné – menšie či väčšie – byty v nízkopodlažných, moderných bytových domoch.


A to všetko len na skok od centra Bratislavy aj svahov Malých Karpát. Pod Vŕškami je špecifický pre svoju unikátnu filozofiu novej ucelenej obytnej štvrte v príjemnej lokalite, s komplexnou občianskou vybavenosťou.

Projekt rezidenčného bývania Pod vŕškami v severozápadnej mestskej časti Bratislavy Záhorskej Bystrici je jednou z najväčších realitných . V tejto mestskej časti Bratislavy nedávno skolaudovali bytových jednotiek, ktoré sú súčasťou rezidenčnej štvrte Pod vŕškami. Tento obytný súbor je prvým blokom rozsiahleho urbanistického konceptu zástavby novej obytnej štvrte Pod vŕškami. Rezidenčná štvrť Pod vŕškami je zasadená pod vŕšky Malých Karpát, v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica.


Ako už napovedá jej názov, charakterizuje . Ty si si zistoval, ci je v lokalite Pod vrskami povolena nejaka uniformna vystavba? Napr, len domy so sedlovymi strechami, s poschodim a tak? Tatra banky ponúka na predaj byty v moderných nízkopodlažných bytových domoch projektu Pod vŕškami.


Tento článok s možnosťou diskusie bol zverejnený na TRENDreality.

Projekt Pod vŕškami v Záhorskej Bystrici sa tvári ako . Aktuálna ponuka realitnej kancelárie Pod vŕškami , a. E blok B - B Bspoločnosti Pod vŕškami Development s. Developerská a investičná činnosť pri projekte v Záhorskej Bystrici - Pod vŕškami. Open full screen to view more. Projekt novej obytnej štvrte Pod vŕškami v bratislavskej Záhorskej Bystrici získal právoplatné stavebné povolenia na výstavbu kľúčových . Nové predajné centrum obytnej štvrte Pod vŕškami otvorili pre verejnosť priamo na mieste výstavby projektu v Záhorskej Bystrici.


Záujemcovia o bývanie tu nájdu. Bezplatná inzercia, pod vrskami predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


V tomto smere zaujímavé riešenie ponúkne nová obytná štvrť Pod vŕškami v Záhorskej Bystrici, ktorá zahŕňa bývanie v bytových i rodinných . Výsledok vyhľadávania objektu POD VRSKAMI , ZAHORSKA BYSTRICA na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a. Obchodného registra spoločnosti Pod vŕškami Development s. Názov Pod vŕškami Development s. Location: Pod vŕškami ( Záhorská Bystrica) Construction period: God knows.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky