štvrtok 30. marca 2017

Regály do skladu

Regály pre firmy aj jednotlivcov. Policové regály vhodné pre skladovanie vo väčších skladoch. Kvalitné regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionálny servis pre vybavenie archívov, skladov a dielní.


Vhodný regálový systém je kľúčom k dosiahnutiu optimálneho výkonu pri manipulácii a skladovaní tovaru. Zákazníkům přinášíme profesionální regály do skladů , archivů, obchodů i domácností.

Naše kovové policové regálové systémy slouží k zjednodušení . Zameriavame sa hlavne na oceľové konštrukcie regálov , ich súčasti, podvozky k mobilným regálom , pracovné stoly a iné výrobky určené do skladu a výroby, . Potrebujete regály s policami k vystavovaniu ponúkaného . Sprievodca výberom regála od PROMAN. Neviete aký regál zvoliť do Vášho skladu ? Nechajte si poradiť od profesionálov. Veľtrhy a výstavy PROMAN.

Zvládnou ukládání EURO palet na šířku i na délku a mají úžasně variabilní nosnosti. Ve skladu budou neocenitelným pomocníkem. Paletové regály se hodí. Skladové regály vhodné pro skladovaní ve větších skladech.


Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do. Všechny sklady mají společný účel - skladování různého materiálu a zboží. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.


Kovové regály a skladovacie regálové systémy. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Vyberte si z našej bohatej ponuky policových regálov do skladov , obchodov, či kancelárií. Rôzne veľkosti a nosnosti, záruka roky, doprava zdarma. Potřebujete regály a regálové systémy?


Desítky typů máme SKLADEM a dodáme vám je ZDARMA kamkoliv v ČR. Samozřejmostí je ZÁRUKA . Nákup regálov a regálových systémov u nás bez rizika - dní na vrátenie.

Nabízíme vše levně - objednejte ještě dnes policové kovové regály. Nástěnné regály ELEMENT SYSTEM jsou perfektním řešením prostoru v komorách, sklepech a skladech. Plechové a drátěné police, drátěné koše, nástěnné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky