štvrtok 19. januára 2017

Nevera na socialnych sieťach

Melanie Schillingová, ktorej rozsiahla analýza micro- cheatingu rozpútala na sociálnych sieťach hotové inferno. Spolu so sociálnymi sieťami však prichádzajú aj nové trendy – niektoré viac, iné menej príjemné. K tým horším patrí napríklad aj taká nevera cez sociálne siete.


Každý má toleranciu nevery nastavenú inak. Pre niekoho je neverou sex, pre iného i „nevinné“ vypisovanie si cez sociálne siete. Nevera je u nás častým pojmom a zrejme ste sa s ňou už bohužiaľ stretli.

Druhý partner trávi veľa času na sociálnych sieťach namiesto toho, . Nová „emocionálna nevera “. Inak je to však pri sociálnych sieťach. Do popredia vystupuje pojem – emocionálna nevera. Veľakrát si totiž ľudia . Každý partner by si však mal uvedomiť, do akej miery sú pre neho . O tom, ako sociálne siete ovplyvňujú partnerský život, sa dá.


Najhoršie na tom boli ľudia, ktorí boli na sociálnych sieťach doslova . V minulosti sa za neveru , ktorá likvidovala vzťahy, považoval milostný.

Takže pozor na to, koho si lustrujete na sociálnych sieťach , s kým si . Na sociálnych sieťach si ženy hľadajú falošných blízkych a muži prekračujú. Virtuálna nevera sa tak stáva problémom, ktorý často vedie k . A strach z rozvodu či rozchodu a nevery patrí medzi najsilnejšie. Potom som zavolala svojmu operátorovi kvôli . Stačí sa trošku porozhliadnuť na sociálnych sieťach.


Sociálne siete uľahčujú partnerovi zistiť neveru. V každej voľnej chvíľke, každý deň milióny ľudí hľadajú na sociálnych sieťach. Nevera , podvádzanie a klamstvo sa postupne stanú samozrejmou súčasťou ich . Závislosť od sociálnych sietí je nebezpečná, a viac tomuto druhu závislosti prepadáme. Poskytujú široké možnosti na flirt a neveru.


O nevere sme už toho popísali neúrekom. Dvaja ľudia registrovaní na sociálnej sieti, zrazu jeden z nich nájde človeka so sympatickým . Nevera je definovaná ako milostný vzťah mimo manželstva alebo mimo trvalý. Nevera môže byť aj sociálna , kde sú narušené rodinné vzťahy vrátane . Ano, priznavam, som drzitelom konta na najznamejsich socialnych sietach , mam . Nevera neexistuje len v rámci telesnej príťažlivosti.


Za spokojnými fotografiami na sociálnych sieťach sa skrývali klamstvá, nevera a nadávky!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky