streda 11. januára 2017

Drevena komoda

Vyberte si svoju komodu z našej ponuky drevených komôd. Vysoká kvalita , dlhá životnosť a pôsobivý dizajn to sú hlavné charakteristiky našich komôd z . Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu? Je vyrobená z ôsmich zasuviekk a dvoch praktických úložných priestorov, . Oblíbené dřevěné komody už dávno nejsou pouze vítanými starožitnými kousky, ale naopak se jedná o trendovou záležitost.

Moderní komoda báječně oži. Pekná drevená KOMODA so zaoblenými líniami a mosadznými úchytkami na zásuvkách. Výrazná patina v kombinácii s popraskaným efektom jej dodáva . Predám komodu s červeno- dreveným dizajnom.


V našej ponuke máme komody so zásuvkami, dvierkami i poličkami. Ide o univerzálny nábytok so zásuvkami na oblečenie či dôležité dokumenty. Komody vyrába slovenský výrobca.

Veľmi kvalitná komoda vyrobená z masívneho dreva paulovnie v bielo-hnedom odtieni bude praktickým a zároveň elegantným doplnkom každého bytu či domu. Vašej domácnosti novú energiu. Hledáte dřevěná rohová komoda ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva.


Elegantná komoda z masívneho dreva. Drevená komoda Klasicka 26. Voskovaná alebo lakovaná komoda.


Použít za každou cenu jen vestavěné skříně není příliš dobré rozhodnutí, neboť moderní doba přináší především jednoduchá. Nábytek je vhodný zejména pro hotely, restaurace, . Dřevěná komoda v ložnici. Kočíky, autosedačky, detský nábytok a všetko pre vaše detičky.


Kvalitní dřevěná komoda je vyrobena z bukového. Rustikální komoda z masivní borovice Glory Výprodej! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Provedení masiv Buk nebo Olše s příplatkem Bříza, Dub, Javor, Jasan. Kování Hettich s doživotní zárukou. Dno a horní deska mají tloušťku mm, ostatní díly . Ruční řemeslné zpracování, příjemné oblé hrany a rohy, lehce obroušený povrch a všechny . Krásná, kvalitní, dřevěná komoda je skvělým doplňkem v každé domácnosti, vhodným do každé místnosti či chodby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky