štvrtok 11. júna 2015

Výroba regálov

Ponúkame vybavenie pre archívy, sklady a dielne. Dodávame všetky druhy regálov a regálových systémov - policové regály, regály na pneu, pojazdné regály, . Návrh, výroba a montáž obchodných a skladových regálov , pultov, vitrín. Zameriavame sa hlavne na oceľové konštrukcie regálov , ich súčasti, podvozky k mobilným regálom , pracovné stoly a iné výrobky určené do skladu a výroby , . Sme česká spoločnosť, ktorá vyvíja a vyrába skladovú techniku, regálové systémy, ponúka logistické riešenie ušité na mieru aj výrobu archívov, archivačného . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PROFI REGÁLY - Milan Fail, Českéregály.

Naše paletové regály plne zodpovedajú všetkým . Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď. Prepravky na regál aj použité. Naj sortiment regálov v SR skladom. Automatizácia tradičných regálov bez nutnosti prestavby skladu.


Je to ideálne riešenie pre tých, ktorí chcú za. Společnost NEDCON sama navrhuje, testuje a vyrábí, přesně na míru. Naši inženýři jsou nadšeni, když po .

Výroba paletových regálů – to, co děláme. Internetový obchod Regalnamieru. Konzolový regál je ideálne riešenie pre skladvonanie dlhého materiálu pretože nemá predné stojky zavadzajúce v ceste zakladania materiálu.


Zámočníctvo Zváračské práce. Povrchová úprava práškovými farbami. Přejete si stylový kus nábytku, který vám poskytne plochu pro dekorativní objekty a drobnosti a dá se flexibilně instalovat do prostoru? Od počátku se specializujeme na výrobu a prodej kovových policových regálů.


Hlavním sortimentem výroby kovových regálů jsou typové regály. Bezplatná inzercia, vyroba regalov predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Kompletní návrh a montáž regálů. Firma zabezpečuje dopravu, montáž a revíziu regálov.


Pre výrobu týchto regálov sa používa prírodné masívne drevo bez povrchovej úpravy. Lak alebo farba na ochranu dreva tak predĺžia jeho životnosť. Jsme česká společnost, která vyvíjí a vyrábí skladovou techniku, regálové systémy, nabízí logistické řešení ušité na míru i výrobu archivů, archivačního zařízení a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky