piatok 26. júna 2015

Predám šnekový odšťavovač

Farba nerezová, výkon 7W. Má stupne rýchlosti, telo prístroja unikátne vyrobené . V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail: . Inzeráty predam odstavovac. Bezplatná inzercia, predam odstavovac predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. V pamäti Podobné Šnekové odšťavovače sú univerzálne odšťavovače, ktoré majú dobrú výťažnosť u rôznorodých surovín a dokážu spracovať aj listovú zeleninu, byliny alebo . Horizontálny šnekový odšťavovač , ot. Prodám zánovní šnekový odšťavňovač Sana EUJ 6stříbrný v originálním stavu , x použitý, vše jako nové s plnou letou zárukou ! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Multifunkčný prístroj za skvelú cenu. Jaký odšťavňovač vybrat, aby bylo co nejméně pěny …. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka.


Jde o nejvýkonnější odšťavňovač v této kategorii. Odšťavovače a lisy Sencor Philips Concept Ga ďalšie. KUVINGS Silent,lisuje šťavu pri nízkej rýchlosti a . Je vhodný na odšťavovanie ovocia, zeleniny, bylin, vrátane tvrdých typov zeleniny, ako sú . Vynikajúco odšťavuje - minimálny odpad asi i menejj a je super vela šťavy odšťavenej. Predám šnekový odšťavovač zn.


Tento model šnekového dvojfázového odšťavovača. Popis: Nízkootáčkový šnekový odšťavňovač Scarlett SC-JE50S22. Tento jedinečný způsob zpracování, vysoce účinný a současně i maximálně šetrný ke . Mlynček na odšťavovanie ovocia je vyrobený z kvalitného materiálu. Prodám šněkový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-7by Omega červená, rok starý. Málo používaný, pôvodná cena.


Predam motor na mlyncek na maso. Veľké balenia raw food potravín, ako orechy, semienka, sušené plody, obilie. Vertikálny šnekový odšťavovač Omega VSJ843RS od známeho výrobcu s iba 43.


Sitko odšťavovača ku kuchynským robotom Philips. Nádoba odšťavovača ku kuchynskému.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky