piatok 19. júna 2015

Parná rúra miele

Miele pre najvyššie nároky. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Našli sme tiež odkazov na podobné produkty v ďalších obchodoch.


Kuchynský dizajn bez rukovätí a pohodlné . Para bez čakania zohreje. Vstavaná parná rúra s grilom – objem 38L, Touch control, LED displej, programov, nastavenie odvápnenia,.

Svoje kulinárske zvyklosti . Výrobok vynesieme až do bytu. Zákazník len otvorí dvere. Nainštalujeme a predvedieme (neplatí pre vstavané spotrebiče a sporáky).


Profesionálny dizajn a rýchle rozohriatie vďaka výkonnému vyvíjaču pary. Vysoký komfort vďaka pevnému. Prezri si u nás miele parna rura a porovnaj ceny v 10.


Dusenie v pare je pre mnohé potraviny nielen chutná ale aj zdravá metóda ich prípravy. Vďaka tomu zostane celá ovládacia časť a rukoväte, ako aj celý okolitý nábytok .

Máme kombinovanú parnú rúru , takže sa v nej dá variť v pare aj piecť, aj v. Zabudovatelnu, na miesto mikrovlnky, tu som odstranila z kuchyne. Na pare chcem zohrievat a hlavne . Rúra – vstavaná, parná, objem 38l, automatických programov, funkcia automatické odvápňovanie, nerezové misky. To znamená, že vyvíjač je umiestnený mimo priestor varenia potravín.


Ideálne pre zeleninu, ryby, prílohy a dezerty, široké spektrum použití pri ohreve, rozmrazovaní, zaváraní, sterilizácii. Naše MIELE CENTER PREŠOV vám poskytne všetko, čo od tejto značky skutočne očakávate. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k . Parné rúry s mikrovlnkou. Nie je to nová technika, pretože varenie v . Ak sa staráte o to, čo jete, tak by v dnešnej modernej dobe vo Vašej kuchyni nemala chýbať parná rúra. MIELE CARECOLLECTION CISTIACI PROSTRIEDOK PRE PARNE RURY.


Môžete si v nej pripraviť niečo naoza. Táto rúra vám ponúka rovnakú flexibilitu, akú potrebujú vyťažení kuchári. Má kapacitu litrov, najväčší plech a až úrovní pečenia.


Kompaktná parná rúra pre prípravu chutného, nízkotučného a zdravého. Siemens CD834GBBIQ7parná rúra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky