utorok 6. augusta 2019

Paletove regale

Klasický paletový regál je aj naďalej najviac rozšíreným systémom skladovania tovaru na paletách – napriek všetkým moderným technológiám, ktoré sa stále . Profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis paletových regálov. Mecalux: Kovové regály, skladovací systémy, automatické sklady. Mobilné regálové systémy Movirack - So systémom Movirack sa dosahuje zhutnenie regálov a zvýšenie skladovacej kapacity bez straty priameho prístupu ku . Kvalitné paletové regály , ktoré spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších zákaníkov.


Vyberte si taktiež z rôzneho príslušenstva.

Najbežnejšou formou skladovania paliet je štandardný paletový regálový systém. Jeho dispozícia ponúka neobmedzený prístup ku všetkým paletám a je vhodný . Nejčastejšia variantom sú klasické paletové regály. Dodávame paletové regále v rôznych rozmeroch a nosnostiach. Základnú konštrukciu regálov je. Prídavné poschodie k paletovým regálom tvoria dva regálové nosníky . Robustné regálové systémy umožňujú rýchlu a bezpečnú obrátku tovaru v sklade.


Systém je vhodný pre praktické nasadenie vo všetkých odvetviach . Moderný paletový regál na skladovanie ľahkého až stredne-ťažkého tovaru na palete.

S paletovým regálom je možné skladovanie v pozdĺžnom aj priečnom . Použité paletové regály ve skvělém stavu za bezkonkurenční ceny! Inzeráty paletove regale. Bezplatná inzercia, paletove regale predaj a inzercia.


Dodáváme policové, paletové , konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. Vďaka tomu si môžete zvoliť paletový regál s bunkami pre jednu alebo viac paliet. Výroba paletových regálů – to, co děláme. Společnost NEDCON sama navrhuje, testuje a vyrábí, přesně na míru.


Popis regálu : Regálový systém je určený predovšetkým pre ukládanie paliet . Sú vhodnou alternatívou pre skladovanie . U nás nájdete paletové regály vhodné pre vaše sklady - Vybavenie pre firmu. COOP JEDNOTA Dunajská Streda - Logoistické centrum - paletové regále. LEKKERLAND Senec - veľkoobchod potravinárskeho tovaru - paletové regále. Kovové policové regály, paletové regály , skladovacie boxy, debny, manipulačná technika. Regály pre sklady, kancelárie a dielne.


Podľa použitia ponúkame regály kancelárske, regály na pneumatiky, regály so šikmými policami, regály na sudy, konzolové a paletové regály atď. Sme spoločnosť zameraná hlavne na: regálové systémy, dynamické regále , prepravky, boxy, regály , regále. Taktiež: Archívne regály , policové regály , paletové.

Podle druhu skladovaného materiálu je lze dělit na archivní, policové, paletové , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky