utorok 9. júla 2019

Sanitarny silikon

Tesniaci tmel na vyplnenie dilatačných škár medzi obkladmi a dlažbami v interiéri aj exteriéri. SIGA PRO Silikon sanitárny 310ml transparentný SIGA PRO SANITAR je jednosložkový elastický silikonový tmel acetátového typu vulkanizující vzdušnou. Pattex Rýchloschnúci sanitárny silikón je vodeodolný acetoxy sanitárny silikón chránený proti plesni. Už po hodinách od aplikácie môže spoj prísť do kontaktu. Skladom - posledné kusy.


Obvzlášť vhodný pre utesnenie škár v hygienickýc a mokrých priestoroch, ako i dilatačných škár.

Je určený pre vnútorné i vonkajšie použitie. Na škárovanie obkladov, sanitárnej keramiky (umývadiel, bidetov, pisoárov, WC mís), spŕch, kuchynských liniek, smaltovaných kúpeľňových vaní a pod. Sanitárny silikón , Dobrý kutil. Prémiová kvalita sanitárneho silikónu určeného do prostredia s požiadavkou vysokej ochrany a dlhodobej odolnosti silikónu sanitárnom prostredí. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


PATTEX Opravný tmel - silikón , odtieň - biely, obsah ml. Zajímá vás Tmel sanitárny nebo obecně Tmel do vaší koupelny? Silikón vytvára húževnatý, trvale elastický .

Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si Tmel jaký chcete! Tento jednozložkový silikónový tmel je vďaka svojmu zloženiu a vlastnostiam vhodný k utesneniu styčných a dilatačných škár pri sanitárnych inštaláciách. Je trvalo elastický a farebne stály sanitárny silikónový tmel na acetickej báze, vytvrdzuje pri kontakte so vzdušnou vlhkosťou. Použitie: tmelenie obkladov a špár . Vytvrdzuje pri kontakte so vzdušnou vlhkosťou, vytvára trvale pevný, elastický spoj.


Jednozložkový acetátový silikónový tmel. Trvalo pružný bezfarebný silikónový tmel so zvýšenou odolnosťou voči tvorbe . Vodoodolný sanitárny silikón chránený proti plesniam, vo farbách prispôsobených škárovacím hmotám Ceresit. Odolný proti vonkajším vplyvom a UV žiareniu. Ceresit CS kiwi sanitárny silikón je určený na vyplnenie dilatačných a spojovacích škár medzi keramickými obkladmi a dlažbami v rohoch alebo v styku stien, . Tesniace acetátový tmel Ceresit CS SANITARY - 2ml vhodný na vyplnenie dilatačných škár medzi obkladmi a dlažbami v interiéri aj exteriéri. Pattex sanitárny silikon - Kúpeľne a kuchyne je jednozložkový acetoxy silikónový tmel , ktorý sa používa v interiéri aj exteriéri na drobné opravy a utesňovanie . Tmel vytvrdzuje vzdušnou vlhkosťou pri izbovej teplote a . Den Braven sanitárny silikón biely je určený na škárovanie obkladov, všetkej sanitárnej keramiky (umývadlá, bidety, WC, pisoáre), sprchy, kuchynské linky, . Vhodný na podklady zo skla, porcelánu, kovu, epoxidových a polyesterových . Doba spracovania: do min.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky