piatok 1. februára 2019

Komoda dub

Komoda v modernom farebnom odtieni dub sonoma. Na výber rôzne prevedenia. V našej ponuke máme komody so zásuvkami, dvierkami i poličkami. Komody s moderným dizajnom z kvalitných materiálov sú skvelou variantou, ako rozšíriť úložný priestor vo Vašom byte a zároveň mu ponechať vzdušnosť.


Uložte si všetky potrebné veci do vašej novej komody.

V ponuke máme komody veľké a malé, so zásuvkami aj s dvierkami, kombinované aj výklopné. Vyberte si z našej ponuky komôd čo najvhodnejšie riešenie pre Váš domov. Elegantní dekor přírodního dřeva zútulní každou ložnici i obývací pokoj.


Bílé, tmavé i přírodní komody. Materiál: DTD laminovaná. Prevedenie: sosna lareto. Rozmery (ŠxHxV): 83×40×1cm. Luxusná a moderná sektorová zostava, vhodná na .

Kombinovaná komoda je vyrobena českým výrobcem z kvalitního lamina v odstínu dub sonoma s dekorem bílé barvy. Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí, dýha - vše. Kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť.


Sonoma dveře, variabilní police. Hledáte komody dub sonoma? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Komody s moderním designem z kvalitních materiálů jsou skvělou variantou, jak rozšířit úložný prostor ve Vašem. Svojím moderným prevedením zútulní miestnosť. SYSTEM MIRO KOMODA DUB CANYON.


Návod k sestavení: Nesestavené. Rozměry v nesloženém stavu: Šířka:. Nábytkový program Anita je jedinečným propojením dvou kontrastních dekorů - grafit a bílý lesk.


Střízlivé tvary a čisté linie dodávají nábytku na eleganci a. Dom, byt a záhrada - úložné priestory podľa kľúčového slova komoda. Trendová zostava SINGA predstavuje neutrálnu a zároveň trendovú zostavu pravej slovenskej kvality.

Moderné komody pod TV do obývačky na predaj za super cenu. Sektorová spálňová zostava VERA je kombinácia moderného dizajnu a trendov vo výrobe. Možnosť výberu z extrémne priestranného šatníka, komody a lôžok v. Obývací stěna Salesa je zajímavá nejen svým vzhledem, ale také . Výprodej z expozice: - komoda je vystavena na podnikové prodejně v Bratislavě, možný dovoz k zákazníkovi Charakteristickým prvkem kolekce PAVLA jsou . K obľúbeným kusom nábytku patria aj komody , kde si viete uložiť nielen. Moderná komoda v atraktívnom dizajne v príjemnom farebnom prevedení dub san .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky