utorok 8. mája 2018

Skrina so zrkadlom

Zrkadlo je väčšinou umiestnené na skriniach s posuvnými dverami i na skriniach s klasickým otváraním. Moderná 3-dverová kombinovaná skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami. MEBLINE Elegantná šatníková skriňa ALFA 1so zrkadlom Biely mat. Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.


Našli sme Šatníkové skrine so zrkadlom vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 59€.

Obľúbeným produktom je KENTUCKY 2D skriňa s posuvnými. Vyberte si svoju šatníkovú skriňu so zrkadlom. Látkové skrine, menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Klasické alebo posuvné dvere.


Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Bielené tóny sibírskeho smrekovca vytvárajú elegantnú a príjemne svetlú atmosféru domova. Tmavo hnedé horné plochy .

Skriňa so zrkadlom z kolekcie Dakar. Perfektné skrine do spálne, alebo detskej izby. Kombinovaná skriňa spolu so zrkadlom , ktorá je vhodná na zariadenie obývacích izieb, obývačiek či . Praktická vešiaková dvojdverová skriňa s policami, dvoma zásuvkami v spodnej časti a zrkadlom z univerzálnej zostavy SINGA Vám pomôže zariadiť obývaciu . SAMUEL Kvalitná, moderná a funkčná šatníková skriňa s posuvnými dverami, v kvalitných vodiacich lištách SEVROLL.


Rozmery: ŠxVxH: skrina: – 200×216×65cm. Jednoduchosť a eleganciu v sebe skrýva program GW-Havanna. Kombinácia bielej farby a prírodného dekoru tvorí v tomto prípade jeden celok.


Zháňate priestrannú šatníková skriňa do spálne? Máme pre vás skriňu , ktorá obsahuje zrkadlo, poličky aj šatníková tyč. A navyše v rovnakom štýle môžete . Rozjasnite svoju predsieň nadčasovou šatníkovou skriňou. Už nemusíte zháňať zrkadlo a za jej dvierkami nájdete aj posuvnú tyč na šaty.


Materiál: DTD laminovaná. Prevedenie: sosna lareto. REA HOUSTON 4-ZR v dezéne buk. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky