piatok 27. apríla 2018

Zasuvacia skrina

Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Vyberte si podľa výšky, hĺbky, farebnej kombinácie a cenovej relácie. Z bohatého sortimentu si určite vyberiete. Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.


Kúpite online v eshope Mobelix. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na .

Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky, závesné tyče a rad ďalších doplnkov. Pri určitých typoch programov máte . Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Klasické alebo posuvné dvere.


MEBLINE Lacná šatníková skriňa VISTA 2biely mat 52. MEBLINE Elegantná šatníková skriňa ALFA 1so zrkadlom Biely mat 22. MEUBLE - nábytok, kuchyne, doplnky. Prezrite si Šatníkové skrine na stránkach mojnabytok.


Vašej domácnosti novú energiu.

Ponúkame dopravu vlastnými autami. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Moderný aj tradičný dizajn a akciové ceny.


Hľadáte pekné a priestranné skrine s posuvnými dverami z kvalitných materiálov ? V našom eshope si určite vyberiete. V ponuke máme až 3kvalitných skríň. Moderná 3-dverová kombinovaná skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami. Zasúvacia skriňa BONTI 02.


Materiál: laminovaná doska. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Skriňa - úložné priestory v akcii. Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene.


Naše skrine si môžete poskladať podľa svojich potrieb, či už posuvnými dverami alebo bez dverí, s policami alebo závesnými tyčami. Popis: Šatníková skriňa s posuvnými .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky