utorok 10. apríla 2018

Etažérka

Etažérka 3-poschodová DELÍCIA, zimné motívy. Svojím elegantným vzhľadom patrí do vyššej triedy gastronómie. Ideálna pre chuťovky, ktoré máte vy i vaša návšteva toľko radi.


Vyrobená z prvotriedneho porcelánu a odolného kovu, určená k štýlovému servírovaniu cukroviniek, chuťoviek, ovocia apod. Porcelánové taniere sú vhodné do .

Naaranžujte si cukrovinky . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Stojan patrový na servírování zákusků, cukroví, ovoce, jednohubek, chlebíčků. Parametry: Materiál: sklo, nerez. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Vynikajúca pre štýlové vystavenie veľkonočných vajíčok a servírovanie veľkonočných cukroviniek, s dvomi.


Pridaj vlastné hodnotenie (0).

Predaj tohto produktu bol ukončený. Napečené pečivo sa na nej bude krásne vynímať. Tri poschodia poskytujú dostatok miesta . Elegantní porcelánový etažér vykouzlí dokonalou atmosféru nejen na sváteční tabuli. Krásný porcelánový stojan na cukroví, zákusky, makronky nebo ovoce by . Luxusní etažérka v kombinaci prvotřídního bílého porcelánu a kvalitního kovu poslouží k efektnímu podávání cukroví, jednohubek, ovoce a dalších dobrot a . Bílá etažérka je z venku hladká a na vnitřních stranách talířů dekorovaná jemným plastickým vzorek připomínající vybroušené diamanty.


Stropné prvky v priestoroch etažérky sú z prefabrikovaných dosiek, čiastočne zo stropných blokov na mieste zmonolitnených, opatrených . Inzeráty etažérka - aktuální inzeráty na Sbazar. Vynikající pro stylové vystavení velikonočních vajíček a servírování velikonočního cukroví, se dvěma vyměnitelnými oboustranně potištěnými podnosy. Význam slova etažér etažérka v online slovníku cudzích slov.


Výklad odborných termínov a ďalších slov prevzatých z cudzích jazykov do slovenčiny. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. E-shop a kamenné predajne s pomôckami a potrebami na pečenie a varenie. Cukrárske potreby, cukrárske pomôcky, cukrárske suroviny, poťahové hmoty, .

Sklárne Lednické Rovne – výrobca. Třípatrové talířky zvané etažérky jsou efektní a praktické, protože se díky jim na malý prostor vejde hodně dobrot. Nevýhodou bývá jejich vyšší . Cena za kus, 44Kč, 54Kč. TESCOMA etažérka 3-patrová GUSTITO.


Zeller, Etažér na ovoce, dvoupatrový (kov, pochromovaný). Vyrobené z prvotriedneho porcelánu a odolného kovu, určené k štýlovému servírovaniu cukroviniek, chuťoviek, ovocia apod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky