streda 24. mája 2017

Medvedí cesnak v oleji

Medvedí cesnak -čistí krv, črevá, pôsobí priaznivo na cievy a žalúdok. Ak si chceme cesnak zakonzervovať môžeme použiť tradičný spôsob – medvedí cesnak v olivovom oleji alebo menej známy postup - medvedí . Zmes listov medvedieho cesnaku , soli a oleja rozmixujeme. Vlejeme do pripravených pohárov s uzáverom.


Celkom vhodne sú poháre od . Hľadáte spôsob, ako uchovať medvedí cesnak na horšie časy?

Poznáme viacero spôsobov uskladnenia medvedieho cesnaku , ale ktorý je najlepší? Olivový olej je chutná zložka mnohých jedál. U nás nájdete množstvo zdravých receptov z medvedieho cesnaku. Chuť a vôňu medvedieho cesnaku možno uchovať nielen mrazením, ale aj v peste, bylinkovom masle alebo olivovom oleji. Recepty pre medvedí cesnak v oleji.


Na myTaste najdes 2recepty na medvedí cesnak v oleji taktiež ticíse podobných receptov. Do mixéra dáme umytý a osušený medvedí cesnak , olúpané pistácie, parmezán, dcl olivového oleja , nastrúhanú citrónovú kôru, osolíme a okoreníme. Páči sa mi, že ľudia si informáciu, kde zbierať medvedí cesnak stále.

Do zásoby je najlepšie pripraviť pesto s kvalitným olivovým olejom a soľou, . Lepšie je ich sušiť, alebo celé či nasekané naložiť do olivové oleja , . Rozmixovaný medvedí cesnak s olejom je vhodný na ochutenie polievok a vývarov, ktoré tak získajú krásnu farbu a chuť. Potrebujete zväzok medvedieho cesnaku , deciliter deci panenského olivového oleja , hrsť vlašských alebo lieskových orechov, morskú soľ a . Z medvedieho cesnaku zbierame iba mladé, zelené listy. Potom pridajte kúsok olivového oleja. Taktiež jednoduchý recept, pri ktorom okrem medvedieho cesnaku budete potrebovať orechy (vlašké alebo arašidy podľa chuti) a olivový olej. Kto má rád pikantné jedlá, môže pridať čili, wasabi či . Uvarila som si nálev-voda,soľ, korenie a olivový olej.


Po vychladnutí zaliala cesnak v . Aj my v Evite medvedí cesnak milujeme! Cesnak medvedí je bratranec obyčajného bežného kuchynského cesnaku. Tie potom roztlačíme na placku a vyprážame na troche oleja na panvici z nepriľnavým . Nechaj luhovať dní v chladničke, potom to preceď a olej môžeš skladovať. Tentokrát tu mám taliansky olej SABINO LEONE z rodinnej farmy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky