piatok 24. februára 2017

Sejker tescoma

Vynikajúci na prípravu alkoholických a nealkoholických koktailov, určený na domáce a profesionálne použitie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele,. Vynikajúci na rýchlu prípravu a podávanie čerstvých šalátových dressingov, ovocných a mliečnych kokteilov, peny do kávy a pod.


Vynikajúci pre ľahké oddelenie bielkov od žĺtkov a rýchle prešľahanie vajec s mliekom, múkou, korením apod. Je skvelým pomocníkom pre prípravu . Celonerezový šejker PRESTO s objemom litra z kvalitnej ušľachtilej nerezovej ocele, s ktorým budú vaše koktaily na nerozoznanie od výtvorov .

Univerzálny šejker Tescoma PRESTO 5ml. Vynikajúci pre rýchlu prípravu a podávanie čerstvých šalátových dressingov, ovocných a mliečnych kokteilov, peny. Vynikajúca pre rýchlu prípravu a podávanie čerstvých šalátových dressingov, ovocných a mliečnych kokteilov, peny do . Presto 500ml Tescoma 1ks. Vynikajúci pre prípravu alkoholických a nealkoholických koktejlov, určený pre domáce a profesionálne použitie. Klidně zapomeňte na velké a neohrabané stroje a nástroje.


Dokonale hladký dresink, mléčný koktejl i nadýchanou pěnu do kávy zvládne hravě univerzální šejkr . Príprava kokteilu môže byť oveľa ľahšia, než sa na prvý pohľad zdá.

Oddeľovač bielkov a šejker DELÍCIA. Nápomocný vám bude moderný a dizajnovo zaujímavý šejker , ktorý sa pýši objemom 700 . Stainless steel professional shaker for home and professional use. PRESTO škejker je vynikajúci na rýchlu prípravu a podávanie čerstvých šalátových dressingov, ovocných a mliečnych koktejlov či peny do kávy.


Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra. This professional PRESCO shaker from TESCOMA. Digitálna kuchynská váha ACCURA15.


Shaker TESCOMA Shaker PRESTO 0. Pozrite sa na aktuálne letáky Tescoma prípadne na aktuálne produkty z . Súťažte o tri pomôcky DELÍCIA, s ktorými bude príprava obľúbených sladkých dobrôt hračka. Zoradiť produkty podľa: Názvu produktu, Ceny, Kódu. Vyluhovací sítko Tescoma myDrink. Panvica palacinková Tescoma i - Premium cm. Dostupnosť: Doručíme dňa: Výrobca: Tescoma.


Výrobky na stolovanieVýrobky TESCOMA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky