streda 15. februára 2017

Chleba domácí

Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. V misce si smícháme sůl, kmín a hladkou. Když se chléb vytáhne z trouby, krásně voní a připomíná mi mé dětství.


Do vlažné vody dáme kostku cukru, rozdrolíme droždí a necháme ho nakynout.

Do mísy dáme mouku, sůl, kmín a promícháme. Recepty pre chutný život. Je nám proto jasné, že náš výběr receptů . Je opravdu nutné, pořizovat si kvůli občasnému pečení poctivého domácího chleba pekárnu? Následně pak zkoušet ultrazdravé celozrnné . Pan Cuketka na vlastní kůži vyzkoušel recept na speciální chleba , který se nemusí hníst, zato se nechává dlouhé hodiny kynout.


Abyste slavili s domácím chlebem úspěchy, nezapomeňte přesít mouku, použít jen čerstvé kvasnice. A počítejte s tím, že na žitný chleba budete .

KŘUPAVÝ JEDNODUCHÝ A PŘITOM MOC DOBRÝ CHLEBA Z. Křupavý a čerstvý chleba hned po ránu? Proč ne, stačí, když se ho naučíte upéct sami doma. Můžete zkusit klasický pšeničný, ovšem fantazii . Lidové rčení: Mějte pořád svůj krajíc chleba máslem nahoru.


Nechutnají vám chleby z pekárny nebo byste chtěla vyzkoušet něco nového? Zkuste si založit svůj vlastní kvásek a péct si pečivo z něj. Máte pocit, že pečení chleba je jen pro zdatné kuchařky? Díky názorným fotkám a hodně podrobnému postupu snadno proniknete . Není nad domácí chléb z kvalitní mouky.


Do těsta můžete přidávat různá semínka, vždy je dobré přidat olej i ocet, chléb. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Domácí špaldovo-žitný chléb. Inspektor Láďa Hruška vyzkoušel recept na domácí chléb.


Výsledný bochník je levný a hlavně chutný!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky