streda 27. júla 2016

Vietnamska kava

Pravou, autentickou vietnamskou kávu připravíme použitím kávového Phin filtru. Skvělého výsledku dosáhneme přidáním sladkého kondenzovaného. Zloženie: Se Arabica, mletá káva.


Se Arabika je odrodová varianta Arabiky pestovaná iba vo Vietname, s veľmi miernou . Vietnamská káva se pije překapávaná a je extrémně silná.

Káva se nasype (asi do obsahu hrnku - tři vrchovaté lžičky hrubě namleté kávy) do speciální . Pokud chcete, aby byla výsledná káva perfektní, tak přidejte ještě sladké kondenzované. Chtěli byste si vietnamskou kávu pořídit? Ak miluješ kávu ako my, pravdepodobne chceš experimentovať a vyskúšať nové spôsoby, ako ju pripraviť a vychutnať si ju.


Vyskúšajte niečo nové a získajte dopravu zdarma. Aneb jedno malé zastavení u kávotvorného úlovku z vietnamské tržnice a ukázka typické přípravy silné sladké kávy. Už dávno se nejedná o exotické potěšení, naopak, díky společnosti Trung Nguyen si .

KONDENZOVANÉ SLAZENÉ MLÉKO Z VIETNAMU. Pravá vietnamská káva musí být silná a sladká. Aby bylo adekvátně splněno to druhé, exkluzivně nabízíme . Vietnam je druhým najväčším producentom a vývozcom kávy vo svete. Láká na bohatou a komplexní strukturu a pyšní se neodolatelným . Do té doby, než jsem přijela do Vietnamu a stala se na ní téměř závislá. Přesněji řečeno pila jsem.


Chutě jsou obecně velice těžké popsat slovy a každý z nás je prožívá trochu jinak. Pokud bych uvedla, že vietnamská káva chutná exoticky, měla bych pravdu. Zdieľaj článok na facebooku. Do kávového Phin filtru vložte cca lžičky mleté kávy a lehce přitiskněte sítkem Filtr položte na šálek a. Pěstování kávy ve Vietnamu se velice rozvíjí a na světové příčce producentů tohoto produktu se dostala na druhé místo, když předstihla Kolumbii. Když se řekne dobrá káva, tak se nám většinou vybaví syčení páry z. Super kombinace - Prohlédněte si momentkové fotografie a. Ja mam rada silne kavy chutovo.


Cukor a mlieko je samozrejmost.

Do sklenice dáme kondenzované mléko a zalijeme silnou filtrovanou kávou. V ideálním případě necháme kávu pomalu překapávat přímo do sklenice. Přinášíme pestrou kolekci chutí, vůní a nových zážitků z přípravy a prožitku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky