piatok 29. júla 2016

Biela obyvackova stena

Obývacie steny v modernej bielej farbe. BELFORT moderná obývacia stena , biely lesk. Efektné vrúbkovanie na dvierkach.


Ponúka dostatok úložného priestoru a dokonale zapadne do každej obývacej izby. Ponúkame kvalitné a cenovo výhodné obývacie steny a zostavy.

Moderná obývacia stena v bielom farebnom prevedení s lesklým nádychom sa úžasne. Už máte zariadenú obývaciu izbu podľa vašich predstáv? Ak nie, radi vám s tým pomôžeme. Začnite kúpou štýlovej a dizajnovej obývacej steny GENTA. ABS hrany, farebné prevedenia na výber, možnosť dokúpiť LED osvetlenie.


Biela obývacia stena LIVE - matná. Moderné a štýlové obývačkové a nábytkové steny za super cenu. CALABRINI IV biela biely lesk .

CASARREDO OBYVACIA STENA LITE BIELA. Nábytok je vo farebnom prevedení biela. Už na pohľad vás môžu zaujať chýbajúce úchytky. Tri police, dve skrinky pre televízor a príslušenstvo. Sektorové moderné obývacie steny budú perfektným doplnkom Vašej obývacej.


Jednoduchý dizajn a farebné prevedenie biela zapadne do každého interiéru. Domov, to je predovšetkým rodina, láska , porozumenie a priateľstvo. Ale prázdna izba bez nábytku a doplnkov bude . REA DENISA UP obývacia zostava č. Predam kvalitnu, variabilnu obyvaciu zostavu.


Aj ked by som to nenazval prave obyvacia stena tak radi by sme predali tieto . Zostava obsahuje závesný TV stolík, závesnú skrinku a otvorený regál. VIGO Vám ponúkame v atraktívnych farebných vyhotoveniach predných plôch biela arctic vysoký lesk alebo čierna lesk. Tieto dve prevedia je možné vzájomne. FRAME obývacia zostava, dub riviera, LUGANO obývacia zostava, super matt . Existuje naozaj kvalitný nábytok, ktorý nezruinuje vašu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky