piatok 22. mája 2015

Whirlpool awe 60410

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hľadáte kvalitnú práčku, ktorá sa sama postará o vaše bielizeň, a pritom sa zmestí aj do panelákovej kúpeľne?


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.

Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Iste každý túži po prístroji, ktorý sa zvládne starať každý deň o čisto skvejúcu bielizeň po dobu mnoho rokov. Na výběr máte velmi praktický Antibakteriální program, díky němu se zničí. Usnadnit praní může i vám! Hledáte kvalitní pračku, která se sama postará o vaše prádlo, a přitom se vejde i do panelákové koupelny?


Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Ročná spotreba energie: 1kWh. Na výber máte veľmi praktický Antibakteriálny program, vďaka ktorému sa zničia baktérie a zaručí dezinfekcia .

Jistě každý touží po přístroji, který se zvládne starat každý den o čisto skvoucí prádlo po dobu mnoha let. Velké domácí spotřebiče se. Zhora plnená práčka v energ.


Nplň: 1-kg j bielizne, trieda účinnosti odstreďovania C. Jednoduché ovládanie, jedným tlačidlom. Vybavena je programy, které jsou určeny skutečně na každý typ. Príslušenstvo Popis produktu Vrchom plnená práčka.


Vás nabídky, které se nedají odmítnout! Marek Proche Zákaznická podpora. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Roční spotřeba energie 1kWh. Spotřeba energie Bavlna 60°C . Kategorie: Automatické pračky.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky