pondelok 18. mája 2015

Panvica wok

Ponúkame pestrý výber panvicí wok od značiek Tefal, GreenPan, Tescoma, Bergner a ďalších. Skvelé ceny a dodanie do druhého dňa. Wok panvice Tefal Tescoma BerlingerHaus lamart a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Najpredávanejšie produkty z kategórie.

POPIS WOK panvica Expertise od výrobcu Tefal je vyrobená z mimoriadne odolných materiálov, má veľmi odolný a nepriľnavý 6-vrstvový povrch Titanium . Natura Ceramia Verde 2-vrstvou . Porovnanie cien wok panvíc. Kúpte si wok panvicu najlacnejšie vďaka superdeal. Obzvlášť u prípravy tradičných čínskych a orientálnych jedál je základom úspechu kvalitná panvica Wok.


Príprava pokrmov vo Woku má svoje jasne dané. K ázijskej kuchyni neodmysliteľne patrí WOK panvica a hodí sa tiež pri príprave väčšieho množstva jedla.

Vybrať si môžete podľa materiálu, veľkosti a typu . Veľký KRYT NA PLYNOVÉ GRILY s tromi a štyrmi horákmi z ponuky Mountfield. Panvica WOK Diamant prekvapí svojimi jedinečnými úžitkovými vlastnosťami. Jej povrch je spevnený skutočnými diamantovými krištáľmi.


Po umytí je nutné ošetriť tukom. Panvica wok s odnímateľnou rukoväťou Nowo Titanium WOLL cm. Vďaka svojej pokročilej technológii predstavujú panvice a hrnce Tefal špičku. Vyrobené z vysoko odolného hliníka.


Panvica opatrená vnútorným marble povrchom odolným proti oderu a pripaľovaniu, silným dnom a. Grilovacie, paella, hlboké panvice a woky s pokrievkou či bez na každodenné. Vhodne zvolená panvica alebo wok zaistí ešte lepšiu chuť vášho receptu. Fiskars hliníková panvička wok pre náročné úlohy.


Nepriľnavé vlastnosti, najlepšie povrch Hardtec Superior, bakelitové bezpečné držadlo, silnejší dno šetriace . Vnútorný povrch: Nepriľnavý vnútorný povrch Prometal Pro s tvrdou keramickou bázou, vystužený zafírom pre mimoriadnu trvanlivosť. Zdieľať Zdieľať Poslať e-mailom Odoslať Tlačiť Tlačiť. Za jeho domovinu sa považuje Čína, avšak používa sa v mnohých ázijských krajinách.

Wok je okrúhly, hlboký a má oválne dno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky