štvrtok 18. decembra 2014

Hlavné jedlo na svadbu

Kukuričné kuriatko supreme pečené v chlebovo horčicovej kruste, šalát coleslaw. Vies, väčšina hostí sa ide na svadbu najesť, napit a zabaviť - a to nezmení. Prve hlavne jedlo boli mediailonky na vinovej omáčke s makom . Svadobné dary hotela GOLDEN ROYAL.


Apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s poukazom pre dve osoby. Vzorové menu na svadbu a oslavu.

Chcete, aby bolo menu na vašej svadbe zostavené naozaj dobre,. Dajú si predjedlo, hlavné jedlo , dezert. Dobroty na svadobnom stole. Polievka je na svadbe veľmi dôležitá.


Ako hlavné jedlo by som napríklad odporučil kačacie prsia. Klasika, ktorú každý pozná, . K svadbe neodmysliteľne patrí aj množstvo jedla a nápojov, tak ako ku každej veľkej. Okrem hlavného menu, treba pripraviť pre hostí aj ďalšie .

Zažite Vašu svadbu snov v hoteli Metropol. Celé zázemie svadby je v dosahu toaliet, šatne ako aj. Moja predstava je, že by malo byt predjedlo, polievka, hlavne jedlo a. Ja som bola na svadbe , kde bolo všetko len formou bufetu a bolo to . Jedným z najväčších rozhodnutí, ktoré počas plánovania svadby urobíte, je výber jedla.


V konečnom dôsledku, práve svadobný catering zhltne . Luxusné hody na svadbe Švajdu a Puškárovej: Kuchári ich menu. Hlavné jedlo : Grilovaná panenka z mladého prasiatka, servírovaná s . Od tradičných svadieb až po svadby v štýle garden party v našom párty stane. Plnená kuracia rolka (šunka, syr, brokolica), ½ ryža, ½ hranolky, zeleninová obloha.


Hotel MAGURA je vychýrený svojou kuchyňou vysokých kvalít a parametrov. Gurmánske špeciality sa môžu stať súčasťou Vášho svadobného menu. Na svadbu sa pripravovali jedlá , ktoré mali podľa ľudovej viery novomanželom.


Bravčové na prírodno, šampiňonová omáčka. Krásna výzdoba jednoznačne patrí k dobre zorganizovanej svadbe alebo rodinnej. Uvedomujeme si, že každá svadobná hostina je jedinečná a preto sa snažíme zohľadniť všetky vaše predstavy, či špeciálne požiadavky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky