pondelok 8. septembra 2014

Obyvacia stena orech

Obývacie steny v prírodnom farebnom prevedení orech. Farba orech má niekoľko farebných odtieňov. Prezrite si Orech - obývacie steny a obývačky na stránkach mojnabytok.


Ponúkame Orech - obývacie steny a obývačky vo výbornej kvalite za výhodné ceny. Moderná, nadčasová obývacia stena s množstvom úložného priestoru.

REA DENISA UP obývacia zostava č. IMPERIAL- obývacia stena , farba orech , nábytok do obývačky. Doprava obývacej steny IMPERIAL je zadarmo. Krásna obývacia stena ITALIA využíva jednoduché línie a prvok asymetrie, ktorý stene dodáva atraktívny vzhľad. Kombinácia dvoch farieb orech a lava.


Vysoká kvalita a LED podsvietenie zaujmú každého. Obývacia stena NAOMI Vám poteší svojim moderným dizajnom a skvelou cenou.

Moderný, elegantný sektorový nábytok Imperial vo farbe Orech Imperial. Laminovaná doska (odolná voči poškriabaniu a vlhkosti). Dekoratívne zaoblené časti z . Moderná obývacia stena Cama zložená z dvoch závesných skriniek, ktoré sú čiastočne presklené. Dve police, dve skrinky pre televízor a príslušenstvo. Predávame nábytok do obývačky, obývacie steny , obývacie zostavy, TV steny, sektorové obývacie steny.


Možnosť dokúpiť LED osvetlenie za 35€. Dôvody zaradenia do bazárového tovaru - u tejto obývacej steny je jemná deformácia rohu dosky a sololitu. Fotografie poškodenia nájdete v galérii.


Luxusná rustikálna obývacia zostava za skvelú cenu. Prevedenie vo farbe orech. Zostava pozostáva zo skrine, políc, presklenej vitríny, spodných skriniek.


Niska cena za wysoka jakosc ! Možné kombinovať ako s modernými šedými . Vašej domácnosti novú energiu.

U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Popis Táto exkluzívna obývacia stena spĺňa nároky na moderné bývanie a jednoduchý dizajn, ktorý sa stane základom každého obývacej izby. Rozmery (ŠxVxH): 310×202×.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky