utorok 9. septembra 2014

Menovka na kufor vzor

Kufor položíte na posuvný pás, kde ho pracovníčka odváži a označí. Chýbať by nemala ani menovka s adresou. Daju sa niekde (napr. na letisku) zohnat menovky na oznacenie. Najlepšie je ak má kufor , alebo batožina tie okienka na údaje a nič nevisí.


Jednoduché a pritom veľmi podarené menovky na vašej batožine.

Nenechajte nič na náhode a označkujte si aj ten váš cestovný kufor alebo tašku. Kompletné spektrum sortimentu pre firemné riešenia, kanceláriu a domácnosť, spotrebný materiál, foto-video a kancelárske potreby. Komplexné služby v oblasti reklamy - Cestovanie - menovky a zámky na kufor Sieťotlač Bartoš - potlač, vyšívanie, výroba reklamných predmetov.


Kvalitní Versace Yellow Diamond darčeková sada XI. Originálne a pritom veľmi jednoduché menovky na ktorejkoľvek batožine. Vďaka orignálnej visačke si lepšie spoznáte svoj kufor.


Word môže vytlačiť jedno označenie, hárok rovnakých označení alebo dávku rôznych označení.

Word zobrazí obsah označenia v tabuľke, ktorej rozmery . Kabelky, peňaženky, kufre či batohy za skvelé ceny tu čakajú iba na Vás! Tento kus kufra či batohu dokáže narobiť pomerne veľkú šarapatu v živote bežného dovolenkára. Väčšina kufrov má špeciálnu časť na vsunutie menovky.


DPH: € s DPH: €. Zákazníkom darujte menovky na kufre. Logom potlačené menovky máme so skvelou cenou. Pestrofarebná menovky na kufor od Travelite Multicolor je užitočným doplnkom, bez ktoreho sa na cestách nezaobídete, zvlášť v prípade, že vášmu . Kvalitný kožený prívesok na kufor z čiernej kože, perfektný k cestovaniu, . Menovka na batožinu Lenar biela. Cestovný obal na tie najmenšie kúsky bielizne, ktoré si beriete na vaše cesty, vám zorganizuje obsah vášho kufra a už nikdy nebudete musieť nič zložito hľadať.


Kožený prívesok na kufor. Visačka na cestovný kufor. Vianočná kartička Goslak, vzor A. Osobitý a hravý dizajn menovky na batožinu bude baviť Vás aj ostatných cestujúcich.


Koniec koncov presvedčte sa sami.

PDF súbor obsahuje: digitálny list papiera vo formáte A4. Všetky listy v tlačovej kvalite 3DPI, formát PDF. Praktická menovka na cestovné batožiny, guľatý tvar, vyrobená z PVC - je odolná , uchytenie pomocou oceľového lanka (skrutkovacie uzáver), predtlačené .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky