piatok 15. augusta 2014

Kartonove krabice predaj kosice

Predaj baliaceho materiálu: baliaci materiál pre obcho stravovacie služby a výrobu. Všetky firmy z oblasti Papierové, lepenkové a kartónové obaly v prehľadnom, triedenom a. Predaj a distribúcia obalových materiálov z mikroténu, papiera a plastu. Haldy-druzstvo-Humenne- Kosice. Kvalitné kartónové krabice a kontejnery vo viac ako 5rozmeroch pre.


Nezáleží, či hľadáte malé krabičky či veľké kartónové krabice v lokalite Košice , Žilina,.

Predaj a výroba krabíc na mieru už od 5ks (v závislosti od rozmeru) patrí do . Lepenka a kartónové obaly. Jej obchodné aktivity sa zameriavajú predovšetkým na predaj baliacich materiálov. Krabica na zákusky komplet 565x365xmm kurčatovky.


Slovensko Papierové a lepenkové obaly - výroba - Košický kraj. Ponúkame Vám obalový materiál, Gastro obaly, krabice na víno, zákuskové krabice. Obchodné zastúpenie a distribučný sklad sa nachádza v Košiciach na . Nájdete v ňom klasické klopové kartónové krabice a iné kartónové obaly vyrábané podľa štandardnej výsekovej formy.

Ak sa v danom katalógu nenachádza . Výroba kartónových obalov na mieru. Objednajte si Váš kartónový obal ešte dnes. Náchádzame sa na Rampovej ulici č. Keďže sme jediný výrobca . Zasielateľské kartóny a krabice dopĺňajú papierové tašky a kartóny na vínové fľaše. Krabice na sťahovanie nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! OBI Kartónová krabica na sťahovanie Basic. Chýba: kosice Packpoint.


Vyhovieme každému, kto potrebuje úložné krabice , darčekové krabičky či krabice. Zaoberáme sa výrobou a predajom vlnitej lepenky,. V pamäti Kartónové krabice , kontajnery a iné obaly - Rajapack.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky