utorok 10. septembra 2019

Scandi film

Scandi II – horúci severský koktajl filmov z Dánska, Fínska, Švédska, Nórska a Islandu. Scandi je rozsahom, kvalitou a ucelenou koncepciou unikátna prehliadka špičkových. Pred rokom sme Scandi predstavili ako prehliadku piatich severských krajín, ktoré . Vitální severský film se umí moderně komerčně prodat, ale i vyhrát ”staré”.


Premiérového uvedení v Čechách a na Slovensku se díky Scandi dočká také . Film Europe Media Company.

Prehliadka Scandi odštartovala fínskou roadmovie Miami. O tom, čo je nové v škandinávskej filmovej krajine, . This is more than just a film festival. Join us throughout January, February and March to experience our . Scandi oslavou pestrosti severské kinematografie a letošní ročník je z tohoto pohledu skutečně reprezentativní. Setkávají se tu klasické filmy autora, který . Browse the full list of session . All films open to patrons years and over unless otherwise note please check film classification exemptions online and in newspaper ads during the festival.


Očekávané české premiéry i reprízy nabídne od 19.

Promítat se bude v pražských kinech . Dokopy filmov z Dánska, Fínska, Švédska, Nórska a Islandu prinesie v januári do slovenských kín prehliadka Scandi. I tento rok přinese Scandi především nové severské filmy. Tímto čerstvým přístupem se chce festival odlišit od podobně zaměřených . For the first time, the 4th Scandi film festival will be held in Cinema Svetozor.


This year, Scandi offers Danish film premieres, retrospectives of . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Aj tento rok prinesie Scandi predovšetkým nové severské filmy. Keď sa Rasmus stretne s Mariou, je si istý, že je láskou svojho života.


Avšak netrvá to dlho, kým sa ukáže, že je majetková a manipulatívna bytosť, . SCANDI ponúka žánrovo pestré filmy , zábavné aj úzko profilované, často uvádzané či oceňované aj na prestížnych festivaloch. V programe prehliadky prinášame návštevníkom Scandi premiéry. Tatranskej galérii pozrela zaplnená sála.


Festival Scandi prekvapil. Sme veľmi potešení totuo účasťou. Nečakali sme, že príde až . Ich kinematografia má oporu v kvalitnej a na export dobre pripravenej seriálovej televízii. Vitálny severský film sa dokáže moderne komerčne .

Třetí ročník přehlídky současného severského filmu Scandi představí v kinech nové tituly i tvůrce. Skandinávský rodinný film , komedie, . Ponúka napríklad film mladej režisérky Amandy Kernell . Vrúcny, skvostný, očarujúci, “ tak kedysi označil denník The Observer viac než trojhodinový film (v televíznej verzii až päťhodinový), ktorý sa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky