piatok 18. januára 2019

Regale do predajne

PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Kovové a drevené regály do obchodov, skladov alebo predajní. Ak mate zaujem, otvarate obchod tak . Nákup regálov a regálových systémov u nás bez rizika - dní na vrátenie.


Predám zariadenie do prevazdky, obchodu, predajne.

Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme Vám ho . Predajné regále , predajné pulty, police a iné. Firma MEDCOM ponúka široký výber rôznych, aj netradičných typov regálov do predajní , príručných skladovacích priestorov a skladov. Pri všetkých typoch myslí. Regály a police nákup a rezervácia v OBI.


Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. Ponúkame Vám najväčší výber regálov, debien a boxov na trhu!

Návrh, výroba a montáž zariadení pre predajne - vitríny, obchodné regály , regály na textil, pulty, stojany, košíky. Inteligentné priečinky regálov - efektívne umiestnenie tovaru v regáli a vitríne. Obchodné a skladové regály. Univerzálne použitie Chladiace vitríny a regále.


Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Lakované vo farbe s drevotrieskovou policou. Policové regály SUPER 1- základný a prídavný stĺpec. Vybavenie obchodov, predajní.


Profesionálne gastro regály pre predajne potravín, regál. Certifikované regály - máme v ponuke viac ako 2druhov regálov do skladov, garáží, pivníc, či kancelárií. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.


Vašej domácnosti novú energiu. Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál pomocou svorky priskrutkovať k stene. Odberné miesta a predajne po celej SR . Regále do predajne , - 4€: Predám kvalitné regále kovové do predajne textilu s policami s nerozbitným sklom používané v predajni textilu Shamira popis: x .

Keď vojdete do obchodu, prvé, na čo sa zameráte, je ponuka tovaru a to, v akom štýle je vystavený. Musí byť prehľadne usporiadaný na . Regál Zig Zag je možné zostaviť na výšku aj na šírku Zig Zag regál je svojím atypickým rozložením políc veľmi pútavým. Skladová dostupnosť na predajniach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky