piatok 13. júla 2018

Podložky pod poháre

INVOTIS Manhole silikónové podložky. Súprava obdĺžnikových . Drevené podložky pod poháre so stojanom. Dodajte svojmu stolovaniu žiarivé farby! Vaše objednávky prijaté 28.

Originálny funkčný kúsok do vašej domácnosti poteší oči i dušu, zapáči sa nejednej návšteve. Pri stole so skleným povrchom isto oceníte podložky pod poháre z korkových zátok. Ich výroba je veľmi jednoduchá, nechajte sa inšpirovať!


Ich charakteristický lesk a prekrásne motívy z nich robia veľmi špeciálny dekoratívne kúsky. Vyrobím drevené podložky pod poháre servítkovou technikou, domaľovávam, na záver prelakujem kvalitným nezávadným lakom. Tieto na obrázku sú vyrobené . Krátke prezentačné video z výroby.

Elegantná podložka pod poháre z odolnej umelej tkaniny v klasických farbách. Sada podložiek na stôl pod poháre s nápisom Delicious Kitchen Collection. Biela farba s jemnou patinou v štýle Shabby Chic. Ceny v inzerátoch sú uvedené bez poštovného.


Poštovné je podľa taríf Slov. Tovar posielam ako obyčajný,alebo ako doporučený list,po pripísaní . Prezri si u nás podlozky pod pohare a porovnaj ceny v 10. V cene je 6ks podložiek a stojan.


Sú vaše korkové podložky už fádne a nudné? Pomocou dekupáže si vyrobte korkové podložky pod poháre či hrnce. Preložiť slovo „ podložka pod poháre “ zo slovenčiny do španielčiny. Nakupujte online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


U nás SKLADOM za 2€ s DPH. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy.

Doprava zadarmo nad 200€. Vysokohodnotné potlačené podložky s vtipným motívom sovičky. Robustné a umývateľné do. Kovové podložky pod poháre s tepanou hornou stranou.


Pozrite si ľahký projekt, ktorý zmení vaše stôl na farebnú geometriu! Prihlásiť pre zobrazenie ceny. Veselých podložiek pod poháre predsa nie je nikdy dosť.


Podložka pod poháre FLAIR ks medová. Umývateľné, čistite vlhkou utierkou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky