piatok 30. marca 2018

Kovový regál cena

OBI Drevený regál pivničný so 4 . Kovový zásuvný regál na veľké. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Bezskrutkové kovové regály 180x90x40cm, políc, 65kg na policu.


Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema.

Bežná cena , Viac informácií v tabuľke variantov. Posledný kus za túto cenu ! Tým sa podarilo zvýšiť jeho úžitkové vlastnosti pri dôraze na nízku cenu. Zachovanie montáže pomocou . Materiál pozink vynikající stav. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Rozměry 5x1x(d-š-v), celkem pozic o rozměru 1m3.


Cena uvedena za jeden komplet.

K odběru celkem komplety. Regály vhodné pre firmy a domácnosti. To sú kovové regály a police od nás. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kovový regál. Odbnornící na regály a regálové systémy, poštovní schránky, hliníkové žebříky a schůdky, trezory.


Skladové policové kovové regály vhodné zejména do skladu a garáže. Nabízíme vše levně - objednejte. V našej ponuke sa nachádzajú tiež systémy kovových regálov s plastovými boxami, ktoré uľahčujú.


Okamžite vidíte cenu a dostupnosť Vášho nového regálu. Navíc regály za trvale nejnižší ceny. Máme regály značek Kovona i Schulte z kovu i dřeva, skladové regály i regály pro uložení vína. Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby.


Predam Regale v dobrom stave cena za modul pristenny 45eur obojstranny. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Počet Políc Rozmer regálu 200x100x4 Celková.


Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky