piatok 2. februára 2018

Recept na visnovy liker

GRIOTKA - DOMÁCÍ VIŠŇOVÝ LIKÉR. Recepty pre chutný život. Domácí výroba vín a likérů má dlouhou tradici. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa.


Téměř z každého ovoce je možné vyrobit sirup do vod. Naložila som do fľaše z našej prvej úrody.

Je to mladá višnička,tak sme s nej naoberali iba niečo cez kilo višní,ale aj tak som tomu rada. Višně omyjeme dáme do láhve, přilijeme kořalku s kořením a lžíci hrubě tlučených višňových pecek. Láhev zazátkujeme a postavíme na měsíc na výsluní. Pokud milujete dlouhé večery s vaším partnerem, při kterých popíjíte likéry a povídáte si dlouho do noci, pak vás tento recept dozajista potěší.


Nápoje z višní je vynikající aperitiv plný chutí a vůní, likér je také pěkně zbarvený. Višně jsou vyhledávanou surovinou pro likéry, vína, mošty a sirupy. Višňový likér - ako ho pripraviť? Máte aj vy zaujímavý recept ?

Višne zalejte alkoholom,vo vode rozpustite cukor,nevarte len nahrejte,nechajte vychladnut a nalejte na ovocie, pridajte esenciu. Vynikajúci domáci likér zo sladučkého ovocia, ktoré práve v tomto období dozrieva. A právě nyní je to správné období na jeho přípravu, višně totiž v . Nabídka obchodů je veliká, ale proč si nevyrobit nějaký vlastní likér. S našimi recepty to bude hračka.


This Pin was discovered by Alžbeta Uhliková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních . Po jejím uplynutí likér přeceďte, stočte do lahví a uložte na chladném a temném místě. V tom případě mám pro vás následující recept. Spolu s čoraz zakvitnutejšími romantickými čerešňami, prichádza čas aj na tradičné ssladké recepty.


Tento bude trošku z iného súdka, pretože bude . Vložit recept Vyhledávání. Sladký, rubínovo-červený višňový likér ! Jde o velmi lahodný, jemně nasládlý likér s obsahem alkoholu. Prekvapila vás tohtoročná úroda?


Ak ste už z čerešní pripravili všetko, čo sa dá a stále ich máte nazvyš, máme pre vás tip.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky