streda 22. novembra 2017

Vyrobnik tocenej zmrzliny

Výrobníky zmrzliny - točenej (soft). Stroje na výrobu soft zmrzliny značky SPACEMAN. Kvalitné stroje s moderným designom a elektronickou kontrolou hustoty . Zmrzlina je dnes už žiadaná nielen v lete, preto sa oplatí vlastniť stroj na výrobu zmrzliny.


Predám stroj na výrobu točenej zmrzliny používaný sezóny cca mesiacov. PROFI VÝROBNÍK ZMRZLINY ,3VOLT,ZA BEZKONKURENČNU .

Chcete lahodnú točenú zmrzlinu ? Vaša konkurencia Vám ho bude závidieť a zákazníci prídu znova. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Predám v 1 funkčnom stave profesionálny stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny.


Stroj bol repasovaný pred rokmi. Zabýváme se distribucí profesionálních strojů na točenou zmrzlinu. Jedná se o zmrzlinové stroje italského výrobce Carpigiani, který patří celosvětově k jedničce.

Technológie na výrobu zmrzliny, zariadenie prevádzok, príslušenstvo. Do Vášho prevádzky ponúkame profesionálne výrobníky na točenú zmrzlinu , ale aj na klasickú kopčekovú zmrzlinu. NOVINKA: výrobník točenej zmrzliny s pasterizátorom, plne automatické funkcie: POZOR: NEPREDÁVAME ČÍNSKE stroje na točenú zmrzlinu ! Nyní v prodeji také moderní kombinovaný výrobník řady GX.


Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu KISS 1P MIXER POR. STOELTING U4Twister Ice výrobník zmrzlinové spirály. Tovární určení stroje pro . Vhodný aj na mliečne zmrzliny.


Pohon valcov pomocou nezávislej chladenej rotujúcej pumpy (čerpadlo) s vyrovnávaním tlaku. Tento zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu je díky své velikosti a výrobní kapacitě doporučen pro. Kvalitní stroje s moderním designem a elektronickou kontrolou hustoty zmrzliny. Ponúkame na predaj stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny značky TAYLOR.


Spoločnosť TAYLOR je popredný americký výrobca . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů točená zmrzlina. Možnost výroby sorbetta, granity, točeného jogurtu, mousse a mnoho jiných dalších specialit. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Fenomén posledních let, kterým je točená zmrzlina , je momentálně na ústupu.


Paní Vakočová nás oslovila s poptávkou na výrobník zmrzliny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky