piatok 8. septembra 2017

Uzamykateľná skriňa

Drevená šatníková skriňa so závesnou tyčou, odkladacou poličkou a cylindrickým zámkom. Môže byť doplnená o ďalšie nastaviteľné police. Elegantné a praktické skrine pre kanceláriu.


Kancelárske kovové skrine. Certifikovaná uzamykateľná skriňa. Individuálna cena dopravy.

Vyberte si Kovové spisové skrine u nás. Kvalitní Kovové spisové skrine skladem. Dovoz na Slovensku nad 300€ zadarmo.


Zjednodušte si uschovávanie spisov, objednajte si online skrine na spisy a kancelárske. Ponúkame skrine s plnými dverami, na výber rôzne prevedenia a farebnosť. Skrine sú uzamykateľné a vybavené prestaviteľnými policami tak, aby spĺňali . Pútavý dizajn programu Malibu hovorí sám za seba.


Zaoblené rohy vytvárajú dojem moderného a zároveň retro nábytku, ktorý nepôsobí nijako zastaralo.

Zariadnenie do lekárskej izby na športoviskách, skrinka je vyrobená z mm. Kompletné zostavy kovového nábytku a príslušenstva. Nástrojová skriňa pre uloženie náradia alebo oleja v dielňach - Kovový nábytok do Vašej dielne. Nakupujte online na Kwesto. PLECHOVÁ uzamykateľná SKRIŇA BHP-02.


Hledáte skříň policová uzamykatelná ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Plechová skriňa ,používaná na uskladnenie liekov. Vlastnosti: uzamykateľná oceľová skriňa zámok FAB nástrek svetlou farbou rozmer 604x410x2mm. Univerzálna uzamykateľná skriňa s otočnými dverami. Montážna ochranná skriňa uzamykateľná určená na povrchovú montáž. Technická plechová skriňa umožňuje integráciu prvkov počítačovej,.


V katalogu nemáme podrobnější informace o uzamykatelna skrinka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Celkové rozměry: 8x 5x 8mm Max kapacita polic (nosnost): kg. Uzamykatelná skříň se dvěma policemi.


Maximální kapacita skříně (nosnost): 1kg.

Tu nájdete moderné kancelárske skrine i nízke kancelárske skrinky. V ponuke aj kvalitné kancelárske skrine uzamykateľné a skrine s posuvnými dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky