štvrtok 17. augusta 2017

Electrolux ems 26204 ox

Odkazy na odborné recenzie. Predstavuje rýchly a praktický spôsob ohrevu skôr . Vybavená je intuitívnym dotykovým ovládaním a displejom, okrem . VSTAVANÁ MIKROVLNNÁ RÚRA. Povšimnete si ju, až keď ju potrebujete.


Táto plne vstavaná mikrovlnná rúra sa perfektne hodí do vašej kuchyne, takže sa zdá.

Vybavena je intuitivním dotykovým ovládáním a displejem, kromě . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Představuje rychlý a praktický způsob ohřevu dříve . Vestavná mikrovlnná trouba Electrolux v nerezovém provedení s grilem Quartz. Typ vstavaná plne integrovateľná mikrovlnka Farba antikorová Povrchová úprava s úpravou proti otlačkom prstov Vnútorný objem 2l Otočný tanier áno . Všimnete si jí, jen když ji budete potřebovat. Redakcia portálu nakupnyporadca.


Páčil sa Vám tento článok?

Tento plně vestavná mikrovlnná trouba se . Add to list Buy from e-shop. Országos szállítás Extra garancia! Sok-sok olcsó mikrohullámú sütő, . Livraison rapide et économies garanties. Hodiny reálného času: ano.


Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Notre sélection, vos économies. Kuchenka mikrofalowa przeznaczona do zabudowy, o mocy mikrofal 9W, pojemności l, z poziomami mocy, grillem, minutnikiem, funkcją rozmraża . Mikrovlnný výkon (W): 900. Vstavaná mikrovlnná rúra s dokonale integrovateľným dizajnom Intuitívna mikrovlnná rúra pre rýchle a jednoduché varenie Pokojne . Poskytuje výkon 9W, k tomu možnost nastavení stupňů výkonu.


Hasonlítsa össze az árakat!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky