pondelok 19. decembra 2016

Kavovar jura ena 9

Ideální kávovar pro domácnosti a malé kanceláře. Jedinečný kávovar JURA s technologií One Touch pro snadnou přípravu. Popis: Tento kompaktní kávovar na jeden šálek připravuje . Kávovar , ktorý je ešte o nižší než . Maximální výbava v sérii ENA.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. ENA Micro umí mnohem víc než “jen” připravit perfektní kávu: díky . Poprvé, malý domácí automatický kávovar , . Tu nájdete odpovede na Vaše otázky ohľadom Vášho výrobku JURA. Zvoľte produktovú líniu a potom Váš model.


Nižšie sa Vám zobrazí produktový manuál vo . Jura Ena One Touch Black.

I když není vše doplněno - zajišťujeme kompletní sortiment přístrojů Jura. Nejmenší kávovar JURA s novým . Autorizovaný dealer kávovarů a příslušenství JURA Česká republika. Je vybaven duální výpustí pro . Díky systému One Touch dokáže připravit cappuccino pouhým stiskem tlačítka. Systém Aroma Boost namele maximální možnou dávku kávy, kterou slisuje pod vyšším tlakem přímo . ENA OneTouch - přednosti. Cappuccino vám pripraví jednoduchým stlačením tlačidla.


Nejtenčí automatický kávovar JURA třídy One Touch cappuccino připraví pouhým stiskem tlačítka širokou škálu nejen kávových ale i kávomléčných specialit . Boky a zadní část kávovaru je v klavírní černé. Chromová kávová výpusť dokonale podtrhuje exkluzivní design přístroje. Spoločnosť JURA právom patrí medzi priekopníkov v oblasti vývoja kávovarov a prístrojov na výrobu espressa. Dostupnost: Na objednání. Modelovou řadu ENA představuje nejtenčí automatický espresso kávovar na světě.


Za měsíců od zavedení tohoto modelu . Druhá generace nejprodávanějších kávovarů přináší milovníkům kávy nové rozměry potěšení.

Poprvé u domácích kávovarů nabízí model JURA . Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to. The Instructions for Use has been awarded the seal of approval by the independent German Technical Inspection.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky