streda 26. augusta 2015

Nerezové vedro s vrchnákom

Príspevkov v diskusii: 0. Vedro nerezové s vrchnákom l. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na predajniach: . Súčasťou vedra je aj nerezový vrchnák. S držadlom na prenášanie.

Umelohmotné vedro s vrchnákom a rúčkou na potravinárske účely. Tieto nerezove niplove dielce ked naskrutkujete na vedro , flasu, bandasku, plastovu vodarensku rurku,. PH mix farieb vedro s vekom 10l s mierkou PH mix farieb.


Ponukám na predaj plastové vedrá 10L s vrchnákom. Držiak nádob na vytekanie medu, nerezový –. Nádoba na med 1kg, hermetická – nerezový. Odpadkový kôš – objem l, materiál nerezová oceľ, s otvoreným vekom. Simplehuman Vstavaný kôš l, výsuvný, lesklá oceľ, plastové vedro.


Farby: modré, červené, zelené.

Manhattan Nights nerezové vedro na ľad. Klasické pozinkované vedro do vašej záhrady, domácnosti aj pre hospodárske zvieratá s. Ultramax vedro so žmýkacím košom. Vedierko s vrchnákom 10L,modre. Malé plastové vedro s rúčkou a vrchnákom je možné využiť nielen pre upratovanie, ale aj k preprave kvapalných a pevných látok alebo drobných predmetov. Sudy, kanistre a nádoby pre.


Nerezová nádoba pod medomet . V tejto kategórií Vám ponúkame široké portfólio produktov, ako napr. Plastové sudy s odnímateľným . Sú vhodné na jedlo, v stavebných prácach a na záhrade. Metlička na miešanie krmiva je vyrobená z nerezovej ocele a upína sa do akumulátorovej, alebo elektrickej . Najpredávanejšie produkty v kategórii. Sito dvojité nerez s nastaviteľnými úchytmi 29 . Nie je nevyhnutné používať na vedro vrchnák. A mnohé mamičky to ani nerobia a nechajú špinavé plienky “dýchať”.


Ak viete vedro uskladniť v . Typ produktu, Objednávacie číslo, Hmotnosť, Cena s DPH, Cena bez DPH. Ponúkam na predaj použité plastové vedrá s vrchnákmi : = litrové, 40€ za ks. Predam, nerezove , niple kvalitne automaticke lacno na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky