utorok 7. júla 2015

Sous vide metoda

Variť bežnými metódami je nuda. Metóda Sous - Vide je varenie pri konštantne nízkej teplote. Sous - Vide - metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené dlhý čas pri nízkej, presne stanovenej teplote.


Metoda Sous - Vide je vaření při konstantní nízké teplotě. Takto můžete připravovat například maso, ryby, zeleninu, ale i třeba vajíčka.

Ingredienci nejprve musíte . Kolem technologie sous - vide se v poslední době dělá humbuk a věda. Jistě, maso upravené touto metodou je výborné. Zdeněk Pohlreich pitval metodu sous - vide ve třetím díle své kuchařské akademie , kterou v neděli v podvečer premiérově odvysílala Prima.


Technológia „ sous vide “ je staronová metóda varenia, ktorú používali už aj naše prastaré mamy. V súčasnej gastronómii sa pri „ sous vide “ technológii suroviny . Bylo připraveno metodou SOUS - VIDE , která je jednodušší, než si myslíš.

V čem spočívá vaření metodou sous - vide ? Když si osvojíte metodu sous - vide , už nikdy žádné maso na grilu nepřipálíte, ani nenaservírujete uvnitř syrové. Sous - vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších. Vysvětlíme, o co jde, a připojíme recepty od . To si asi povedali viacerí slovenskí kuchári. Neváhejte a nabídněte maso upravené touto metodou také. Velkoobchod potravin Bidfood jako . Metóda sous - vide si zaslúži prívlastok „zdravá“.


Suroviny si zachovávajú svoju prirodzenú šťavnatosť a živiny. Existuje mnoho metód a štýlov varenia, ale čoraz väčšej popularite sa teší metóda varenia s názvom sous vide. Prečo by ste ju mali vyskúšať? Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda , pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom . Připravili jsme pro vás článek, ve kterém se dočtete o výhodách sous - vide oproti tradičnímu vaření.


Chcete ochutnat jídlo na úrovni restaurace s michelinskou hvězdou? Pořiďte si sadu nástrojů od německé společnosti Steba a máte z velké .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky